HOTELBUDDY TECHNOLOGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga komment

HOTELBUDDY TECHNOLOGY OÜ hetkeolukord

Juba 750 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Hotelbuddy Technology OÜ on Eesti hotellitehnoloogia iduettevõte, mis pakub hotellidele tehnoloogilisi lahendusi oma klienditeekonna digitaliseerimiseks. Aastal 2021 pakkus ettevõte teenuseid kahele hotellile Eestis. Aastal 2022 oli ettevõte kasvatanud lepinguliste klientide arvu 15-ni, sh. ka kliendid välisriikidest. Aastal 2023 jätkasime oma olemasolevate klientide teenindamist ja suutsime hoida nende rahulolu kõrgel tasemel.

Ettevõte registreeris 2022. aastal filiaali Itaalias, kuid aruandeperioodil filiaalil äriline tegevus puudus. 2022. aastal kaasas ettevõte välisinvesteeringu kogusummas 400 000 EUR. HotelBuddy arendusprojekt sai 2022. aasta lõpus rahastuse ka Euroopa Regionaalarengu

Fondist COVID-19 pandeemiale reageerimise raamistikust summas 182 532 eurot. 2023. aastal ei õnnestunud ettevõttel kaasata uut planeeritud lisarahastust arendustegevuseks.

2022. aastal algatatud arendusprojekti raames jätkati HotelBuddy lahenduse edasiarendust. Projekti raames loodi liidestused erinevate hotelli kesksete süsteemidega (PMS-süsteemidega) ning suuremate broneerimisplatvormidega ja distributsioonikanalitega. Arendati edasi lisateenuste moodulit, lisades sinna reaalajas broneerimise võimaluse koos ressursside (töötajad, ruumid, tooted) planeerimise võimekusega ja broneerimiskeskkonna kliendi kodulehele embeeditavusega. Valmisid uued 4G lukumoodulid, mida on võimalik paigaldada erinevatesse tingimustesse (lisaks hotellidele ka külalismajadesse ja -korteritesse, turismitaludesse jne).

2023. aastal tuli läbi viia olulised muudatused ettevõtte struktuuris seoses lisarahastuse kaasamise ebaõnnestumisega. Töötajate arvu vähendati, et kohanduda uue finantsolukorraga. Käive kasvas siiski ligikaudu 3 korda võrreldes 2022. aastaga, mis võimaldas ettevõttel suunata käive ja varasemalt kaasatud investeeringud ning EASi toetuse peamiselt tootearendusse. Kaasatud investeeringuga kasvas ettevõtte töötajate arv 2022. aastal 7-ni. 2023. aastal tuli vähendada töötajate arvu, kuid suunati vahendid tootearendusse ja olemasolevate turupositsioonide tugevdamiseks.

Aastal 2024 planeerib ettevõte jätkata arendustegevust ja leida võimalusi välisturgudel laienemiseks hoolimata 2023. aasta väljakutsetest.

Hotelbuddy Technology OÜ suutis 2023. aastal hoolimata rahastamise väljakutsetest kasvatada oma käivet ja jätkata tootearendust. Ettevõtte eesmärk on jätkuvalt pakkuda innovaatilisi lahendusi hotellidele ja tugevdada oma positsiooni turul. Hotelbuddy Technology OÜ on jätkuvalt pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele ja toodete edasiarendamisele, et vastata turu muutuvatele vajadustele.

31.12.2023 seisuga on ettevõtte netovara negatiivne summas 116 776 eurot ega vasta äriseadustikus esitatud nõuetele. 2024 aastal on saadud laenud ja laenudelt arvestud intressid konventeeritud ettevõtte omakapitali koosseisu. Aruande kinnitamise hetke seisuga vastab ettevõtte omakapital seadusega kehtestatud nõuetele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.