Rohkema info nägemiseks:

HOTELBUDDY TECHNOLOGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 720; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HOTELBUDDY TECHNOLOGY OÜ kohta arvamuslugu!"

HOTELBUDDY TECHNOLOGY OÜ hetkeolukord

Juba 720 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

HotelBuddy Technology OÜ on Eesti hotellitehnoloogia iduettevõtte, mis pakub hotellidele tehnoloogilisi lahendusi oma klienditeekonna digitaliseerimiseks. Aastal 2021 pakkus ettevõte teenuseid kahele hotellile Eestis. Aastal 2022 oli ettevõte kasvatanud lepinguliste klientide arvu 15-ni, sh. ka kliendid Lätist ja Itaaliast.

Ettevõte registreeris ka 2022 aastal filiaali Itaalias, aruandeperioodil filiaalil äriline tegevus puudus.

Ettevõtte kaasas 2022 ka välisinvesteeringu kogusummas 400 000 EUR ja HotelBuddy arendusprojekti sai 2022. aasta lõpus rahastuse ka

Euroopa Regionaalarengu Fondist COVID-19 pandeemiale reageerimise raamistikust summas 291 402,63 eurot. Antud projekti raames toimub

HotelBuddy lahenduse edasiarendus. Projekti raames luuakse liidestused nii erinevate hotelli kesksete süsteemidega (PMS-süsteemidega), kui ka suuremate broneerimisplatvormidega ja distributsioonikanalitega, et parandada teenuse kättesaadavust erinevate majutusasutuste seas.

Lisaks arendame projekti raames edasi oma lisateenuste moodulit, lisades sinna reaalajas broneerimise võimaluse koos ressursside (töötajad, ruumid, tooted) planeerimise võimekusega ja broneerimiskeskkonna kliendi kodulehele embeeditavusega. Projekti raames valmivad ka uut tüüpi 4G lukumoodulid, mida on võimalik paigaldada väga erinevatesse tingimustesse (lisaks hotellidele ka külalismajadesse ja -korteritesse, turismitaludesse jne.

Kaasatud investeeringuga kasvas ettevõtte töötajate arv 7ni ja investering suunati suures osas arendustegevusteks ja välisturgudele laienemiseks. Aastal 2023 planeerib ettevõte kaasata uue lisarahastuse arendustegevuse ja välisturgudel lainemise jätkamiseks.

31.12.2022 seisuga on ettevõtte netovara negatiivne summas -143 289 eurot ega vasta äriseadustikus esitatud nõuetele. Lisaks ületavad aruandekuupäeva seisuga lühiajalised kohustised käibevarasid. Raamatupidamise aastaaruanne on koostatud lähtudes tegevuse jätkuvuse pritsiibist. Juhtkonna hinnangul ei tekita saadud kahjum 2022. aastast finantsraskusi, kuna 2022. aasta lõpus saadi sihtfinantseerimistoetus summas 291 402,63 EUR. Saadav toetus laekub 2023 aasta jooksul ning saadud toetus kajastatakse tuludes novembris 2023, kui on projekti lõpptähtaeg. Antud toetus tagab piisavad rahavood, et täita lühiajalised kohustised. Omakapitali taastamiseks plaanib juhtkond täiendavalt 2023. aasta novembris konverteerida laenukohustised ülekursiga osakapitaliks, mis taastab ettevõtte netovara.

HOTELBUDDY TECHNOLOGY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Safari laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.