KIIXBAAR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 105 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

KIIXBAAR OÜ hetkeolukord

Juba 105 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kiix Baar on 2021.a, avatud kokteilibaar mis asub Tallinnas Patarei Merekindluses. Põhiline plaan on olla seotud urbanistliku tõmbepunktiga (mida Merekindlus 2026 aastaks kindlasti on) enne teisi ja seega tagada endale paremaid tingimusi ja parema potentsiaaliga ruume. Esimesed 2 aastat on Kiix avatud ainult hoovis pop-up formaadis maist septembrini välibaarina, seejärel tuleb tegevuspaus niikaua kui ehitus käib ja praeguste plaanide järgi 2025 aasta lõpus saab Kiix baar päris enda ruume rentida ja tegevusega jätkata. Möödunud aasta oli Merekindluses kõigi jaoks esimene ja me alles õppisime seda ruumi tundma, hoomama, mõõtsime ja katsetasime inimeste liikumisega alale ja alalt. Käiva aasta raames ettevõte plaan on kasumisse jõuda ja olla valmis pausile minna kuni ruumide valmimiseni. Pausi ajal plaan teha Kiix brändi all eraüritusi ja pop-upe, et Patarei ehitusperioodi jooksul inimesed Kiix baari ära ei unustaks. Enne 2025 aastat jälgime toidu ja joogi trende, et avamiseks olla ajaga kaasas ja olla väljakutseteks valmis.

Osaühingu omakapitali defitsiit on plaanis katta tulevase tegevusega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.