STRÖMVALL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 70 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

STRÖMVALL OÜ hetkeolukord

Juba 70 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte ülevaade

OÜ Strömvall on asutatud 23.04.2021 Helen ja Sergo Paju poolt. Osanikud on Sergo Paju ja Helen Paju.

Ettevõtte põhitegevusalaks on Köögivilja- (sh kõrvitsaliste), juurvilja- ja mugulviljakasvatus, k.a seenekasvatus, täpsemalt kurgikasvatus.

OÜ Strömvall on Eesti põllumajandusettevõte, mis spetsialiseerub kurkide kasvatamisele. Asume Tartumaal, kus kasvatame kasvuhoonekurke.

Meie eesmärk on pakkuda tarbijatele värskeid ja tervislikke tooteid, kasutades selleks kaasaegseid ja keskkonnasäästlikke kasvatustehnikaid.

Majandusaasta ülevaade

Majandusaasta oli OÜ Strömvall jaoks pausiaasta, kus tegelesime maa omandiküsimustega, mistõttu sel aastal majandustegevust ei toimunud.

Tulevikuplaanid

Kuna maa omandiküsimused said meile soodsalt lahendatud, siis jätkame majandustegevusega 2024. aastal algsete plaanide kohaselt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.