BALU LOOMAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vaktsineerimine on kriitilise tähtsusega teie lemmikloomade ennetava tervishoiu osa. Need kaitsevad potentsiaalselt surmavate haiguste eest ja tagavad, et teie

5 olulist vaktsiini teie lemmiklooma tervise heaks

Vaktsineerimine on kriitilise tähtsusega teie lemmikloomade ennetava tervishoiu osa. Need kaitsevad potentsiaalselt surmavate haiguste eest ja tagavad, et teie karvased sõbrad elavad pikka ja tervislikku elu. Vaktsineerimine stimuleerib lemmiklooma immuunsüsteemi, et see oleks valmis tulevikus nakkustega võitlema ilma täispuhutud haiguse riskita.

Vaktsiinid sisaldavad antigeene, mis jäljendavad teie lemmiklooma kehas haigust tekitavaid organisme, ilma et tegelikult haigust põhjustaksid. Kui vaktsiin manustatakse, käivitab see immuunvastuse, mis aitab teie lemmikloomal tõelise haigusega kokkupuutel selle vastu võidelda.

Koerte põhivaktsineerimised

Marutaud on surmav viirushaigus, mis võib mõjutada kõiki imetajaid, sealhulgas inimesi. See levib tavaliselt nakatunud looma hammustuse kaudu. Marutaudi vaktsiin on paljudes kohtades seadusega nõutav inimeste ja teiste loomade ohu tõttu. Koerte parvoviirus on väga nakkav viirushaigus, mis mõjutab koeri, sageli raskete tagajärgedega. See on eriti ohtlik kutsikatele. Vaktsiin on põhivaktsiin ja kõikidele koertele hädavajalik.

Koerte katk on viirushaigus, mis mõjutab koerte hingamis-, seede- ja närvisüsteemi. Katku vaktsiin on põhivaktsiin, mida soovitatakse kõikidele koertele. Nakkav koerte hepatiit on viirushaigus, mis mõjutab nakatunud koera maksa, neere, põrna, kopse ja silmi. Koerte hepatiidi vastane vaktsiin kuulub koerte põhivaktsineerimiste hulka.

Kasside põhivaktsineerimised

Kasside panleukopeenia, tuntud ka kui kasside katk, on väga nakkav viirushaigus, mida põhjustab kasside parvoviirus. Haigus on eluohtlik ja vaktsiin on kassidele põhivaktsiin. Kasside herpesviirus tüüp I on kassidel levinud hingamisteede infektsioonide põhjustaja, samuti konjunktiviit ehk silmalau põletik. FHV-1 vastu vaktsineerimist soovitatakse kõikidele kassidele.

Kasside kalitsiviirus on levinud viirushaigus, mis mõjutab kasse, põhjustades ülemiste hingamisteede infektsioone ja suuhaigusi. Nagu teisedki põhivaktsiinid, soovitatakse seda kõikidele kassidele. Nagu koertel, on ka kassidel marutaudi vaktsiin hädavajalik ja sageli seadusega nõutav.

Mitte-põhivaktsineerimised ja kaalutlused

Mitte-põhivaktsiine manustatakse sõltuvalt lemmiklooma kokkupuuteriskist. Nende hulka kuuluvad vaktsiinid haiguste vastu nagu Bordetella bronchiseptica, leptospiroos ja Lyme'i tõbi koertel ning kasside leukeemiaviirus kassidel. Non-core vaktsiinide valimisel tuleks arvestada teie lemmiklooma elustiili, näiteks nende kokkupuudet teiste loomadega ja kas nad veedavad aega õues.

Vaktsineerimise ajakavad ja veterinaarhooldus

Õige vaktsineerimise ajakava järgimine on hädavajalik teie lemmiklooma tervise säilitamiseks. Kutsikad ja kassipojad vajavad oma esimesel eluaastal mitmeid vaktsineerimisi, millele järgnevad regulaarsed tõhustusdoosid kogu nende täiskasvanuea jooksul.

Regulaarsed kontrollid veterinaararsti juures BALU LOOMAKLIINIK OÜ-s tagavad, et teie lemmiklooma vaktsineerimised on ajakohased ja et nad on kaitstud haiguste eest. Teie loomaarst võib pakkuda ka isikupärastatud nõuandeid, mis põhinevad teie lemmiklooma konkreetsetel vajadustel.

Veenduge, et teie armastatud kaaslane püsib tervena ja kaitstuna; võtke ühendust BALU LOOMAKLIINIK OÜ-ga, et saada terviklikke vaktsineerimisteenuseid, mis on kohandatud teie lemmiklooma ainulaadsetele vajadustele.

Kontakt:

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Lemmikloomade hammashoolduse tähtsus

Lemmikloomade hammashädad võivad ulatuda kergest katust ja hambakivist kuni tõsise parodontiidi haiguseni. Muud levinud probleemid hõlmavad katkisi hambaid, mäd
ssb.ee
Lemmikloomade hammashädad võivad ulatuda kergest katust ja hambakivist kuni tõsise parodontiidi haiguseni. Muud levinud probleemid hõlmavad katkisi hambaid, mädanikke ja valehambumust. Nagu inimestelgi, võivad need probleemid ravimata jätmisel põhjustada tõsisemaid terviseprobleeme. Lemmikloomaomanikud peaksid olema tähelepanelikud oma loomade hammaste tervise suhtes. Halb hingeõhk, söömisraskused, liigne süljevoolus ja nähtav hambakivi hammastel on kõik märgid, et teie lemmik võib vajada hammaste kontrolli. Lemmiklooma hammashoolduse eiramine võib põhjustada valulikke infektsioone, hammaste

Millal kaaluda oma lemmiklooma steriliseerimist/kastreerimist?

Steriliseerimine ja kastreerimine on kirurgilised protseduurid, mis takistavad lemmikloomadel paljunemast. Steriliseerimine, mis on mõeldud emasloomadele, hõlma
ssb.ee
Steriliseerimine ja kastreerimine on kirurgilised protseduurid, mis takistavad lemmikloomadel paljunemast. Steriliseerimine, mis on mõeldud emasloomadele, hõlmab munasarjade ja tavaliselt ka emaka eemaldamist. Kastreerimine, mis viitab isasloomade protseduurile, hõlmab munandite eemaldamist. Need operatsioonid on tavalised veterinaarpraktikad, mille eesmärk on kontrollida lemmikloomade populatsiooni ja ennetada terviseprobleeme. Steriliseerimise või kastreerimise eelised on arvukad. Nende hulka kuuluvad teatud vähiliikide riski vähendamine, soovimatute pesakondade ärahoidmine, isasloomade

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.