Rohkema info nägemiseks:

BALU LOOMAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Balu Loomakliinik pakub laialdasi veterinaarhoolduse teenuseid lemmikloomadele, et tagada iga lemmiklooma heaolu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie missiooni südames on lihtne veendumus: iga lemmikloom väärivad elada tervet ja rõõmsat elu. Meie kliinik asutati uskumusele, et veterinaarhooldus peaks minema kaugemale põhitõdedest, hõlmama kogu tervise ja heaolu spektrit meie armastatud loomadele.

Alates hetkest, kui astute meie uste vahelt sisse, tunnetate erinevust. Meie kliinik on tervendamise varjupaik, koht, kus iga lehvitav saba ja õrn nurruv heli kohtab suurimat hoolt ja tähelepanu. Meie pühendunud professionaalide meeskond toob kokku aastatepikkuse ekspertiisi ja kirge loomade vastu, mis paistab läbi igas ravis, konsultatsioonis ja taastumisteekonnas.

Mõistame, et teie lemmikloom on rohkem kui lihtsalt loom – nad on teie pere armastatud liige. Seetõttu pakume laia valikut loomade raviteenuseid, mis on mõeldud teie lemmiklooma tervise igakülgseks käsitlemiseks. Alates ennetavast hooldusest kuni edasijõudnud diagnostika ja kirurgiani, oleme varustatud kõigi teie veterinaarsete vajaduste lahendamiseks.

Meie pühendumus tipptasemele ei ole lihtsalt lubadus; see on praktika. Me investeerime pidevalt uusimasse tehnoloogiasse ja koolitusse, et tagada, et oleme veterinaar- ja loomakliinikute esirinnas. Uskudes, et pakkudes kõrgeimat hooldusstandardit, saame teha tõelist vahet lemmikloomade ja nende omanike eludes.

Liituge meie missiooniga toetada inimeste ja loomade vahelist sidet. Laske meil olla teie partner lemmikloomahoolduses, kui me töötame väsimatult, et täita meie lubadus.

Kontakt:

BALU LOOMAKLIINIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kairi

Hindan nende professionaalsust ja vastutulelikkust klientide vajadustele.

- Kadri

Personal on alati abivalmis ning vastab rahulikult kõigile küsimustele.

- Anneli

Meeldiv, et kliinikus on võimalik saada kiiret abi ilma suurte ooteaegadeta.

5 olulist vaktsiini teie lemmiklooma tervise heaks

Vaktsineerimine on kriitilise tähtsusega teie lemmikloomade ennetava tervishoiu osa. Need kaitsevad potentsiaalselt surmavate haiguste eest ja tagavad, et teie karvased sõbrad elavad pikka ja tervislikku elu. Vaktsineerimine stimuleerib lemmiklooma immuunsüsteemi, et see oleks valmis tulevikus nakkustega võitlema ilma täispuhutud haiguse riskita. Vaktsiinid sisaldavad antigeene, mis jäljendavad teie lemmiklooma kehas haigust tekitavaid organisme, ilma et tegelikult haigust põhjustaksid. Kui vaktsiin manustatakse, käivitab see immuunvastuse, mis aitab teie lemmikloomal tõelise haigusega

Dropdown

kõik artiklid

Lemmikloomade hammashoolduse tähtsus

Lemmikloomade hammashädad võivad ulatuda kergest katust ja hambakivist kuni tõsise parodontiidi haiguseni. Muud levinud probleemid hõlmavad katkisi hambaid, mäd
ssb.ee
Lemmikloomade hammashädad võivad ulatuda kergest katust ja hambakivist kuni tõsise parodontiidi haiguseni. Muud levinud probleemid hõlmavad katkisi hambaid, mädanikke ja valehambumust. Nagu inimestelgi, võivad need probleemid ravimata jätmisel põhjustada tõsisemaid terviseprobleeme. Lemmikloomaomanikud peaksid olema tähelepanelikud oma loomade hammaste tervise suhtes. Halb hingeõhk, söömisraskused, liigne süljevoolus ja nähtav hambakivi hammastel on kõik märgid, et teie lemmik võib vajada hammaste kontrolli. Lemmiklooma hammashoolduse eiramine võib põhjustada valulikke infektsioone, hammaste

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.