FAALOM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui alustate kodu renoveerimist või ehitust, on oluline tagada, et seinad ja laed oleksid enne viimistlust korralikult ettevalmistatud. Üks olulisemaid etappe s

Krohvimine 101: Olulised sammud seinte ja lagede silumisel enne viimistlust.

Kui alustate kodu renoveerimist või ehitust, on oluline tagada, et seinad ja laed oleksid enne viimistlust korralikult ettevalmistatud. Üks olulisemaid etappe selles protsessis on krohvimine. Krohvimine loob aluse siledale ja ühtlasele pinnale, mis võimaldab hiljem saavutada professionaalset viimistlust. Selles artiklis vaatleme lähemalt krohvimise olulisi samme ja nõuandeid.

1. Pinna ettevalmistus: Enne krohvimise alustamist on hädavajalik tagada, et seinad ja laed oleksid puhtad ja vabad lahtistest osakestest. Eemaldage vana tapeet, värvi jäägid või ebakorrapärasused. Samuti tasub tähelepanu pöörata pragudele ja aukele ning need korralikult parandada.

2. Aluskihi kandmine: Enne pealmise krohvikihiga alustamist tuleb kanda aluskiht. See kiht aitab tasandada suuremaid ebatasasusi ja tagab ühtlase pinnakvaliteedi. Aluskiht võib koosneda spetsiaalsest krundist või lahjendatud krohvist.

3. Krohvi kandmine: Pealmise krohvikihiga kandmine nõuab täpsust ja osavust. Krohvimiseks võib kasutada erinevaid krohvimaterjale, näiteks siledat krohvi või tekstuursema efektiga krohvi. Krohv kantakse seinale või laele krohvimiskellu või spaatliga, jälgides, et kiht oleks ühtlane ja pind sile.

4. Krohvikihi silumine: Pärast krohvi kandmist tuleb seda siluda, et saavutada soovitud siledus ja tasasus. Selleks võib kasutada spaatlit või krohvimislõime. Oluline on teha silumine ühtlaselt ja ristisuunas, et saavutada võimalikult sile tulemus.

5. Kuivamine ja lihvimine: Krohvikiht peab enne järgmisi samme korralikult kuivama. Seejärel on aeg viimistlemiseks. Kasutades peeneteralist liivapaberit, tuleb krohvitud pinda õrnalt lihvida, et eemaldada ebakorrapärasused ja tagada veelgi siledam pind.

6. Viimistluskiht: Kui kõik eelnevad sammud on lõpetatud, võib kanda viimistluskihi. See kiht loob viimistletud pinna, millele saab hiljem kanda värvi, tapeeti või muid viimistlusmaterjale.

Kokkuvõttes on krohvimine oluline etapp seinte ja lagede ettevalmistamisel enne lõplikku viimistlust. Õigesti teostatud krohvimine tagab professionaalse tulemuse ning aitab luua siledad ja kaunid pinnad, mis on valmis vastu võtma järgmisi viimistlustöid. Kui soovite saavutada parimat tulemust, võib olla kasulik konsulteerida professionaalse ehitusmeeskonnaga, kes omab kogemusi erinevate krohvimistehnikate osas.

Võtke meiega ühendust juba täna ja alustame koostööd:

+372 5553 6429

vaata veel!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on viis olulist ehitusteenust alates vundamendist kuni võtmekomplektini?

Ehitusprotsess on keeruline ja mitmekülgne ettevõtmine, mis hõlmab mitmeid olulisi samme alates esialgsest plaanimisest kuni lõpliku viimistluseni. Kui olete uu
ssb.ee
Ehitusprotsess on keeruline ja mitmekülgne ettevõtmine, mis hõlmab mitmeid olulisi samme alates esialgsest plaanimisest kuni lõpliku viimistluseni. Kui olete uue kodu või äriruumide rajamise või renoveerimise äärel, siis on oluline mõista viit põhiteenust, mis moodustavad tervikliku ehitusprojekti alates vundamendist kuni võtmekomplektini. 1. Vundamendist Võtmeteni Teenus: See on kõige terviklikum ehitusteenus, mis hõlmab kogu projekti juhtimist alates esimestest plaanidest kuni valmimiseni. See hõlmab vundamendi rajamist, struktuuride ehitamist, torustiku ja elektrisüsteemide paigaldamist

Terasside ehitus: Kuidas luua ideaalne väliala kodu nautimiseks?

Välialad on muutunud oluliseks osaks kaasaegsetest kodudest, pakkudes võimalust ühendada loodus ja mugavus ning luua meeldiv keskkond aja veetmiseks pere ja sõp
ssb.ee
Välialad on muutunud oluliseks osaks kaasaegsetest kodudest, pakkudes võimalust ühendada loodus ja mugavus ning luua meeldiv keskkond aja veetmiseks pere ja sõpradega. Üks suurepärane võimalus seda saavutada on läbi terasside ehituse. Selles artiklis uurime, kuidas luua ideaalne terass, mis rikastab teie koduelamust ja pakub lõõgastavat väliala. 1. Planeerimine ja disain: Eduka terassiehituse aluseks on hoolikas planeerimine ja läbimõeldud disain. Arutlege oma ehitusmeeskonnaga, millist tüüpi terassi soovite – avatud, kaetud, rõdu stiilis jne. Samuti tuleks kaaluda terassi asukohta,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.