PLAADIBOSS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Uut aastat vastu võttes areneb vannitoa disain edasi, ühendades funktsionaalsuse stiiliga. Plaatimine on kriitiline element vannitoa esteetikas ja viimaste tren

5 trendi vannitoa plaatimises, millest ei saa mööda vaadata

Uut aastat vastu võttes areneb vannitoa disain edasi, ühendades funktsionaalsuse stiiliga. Plaatimine on kriitiline element vannitoa esteetikas ja viimaste trendidega kursis olemine on oluline kaasaegse ruumi loomiseks. Siin uurime viit plaatimistrendi, mis teevad laineid vannitoa disaini maailmas.

1. Tekstuuriga plaadipinnad

Tekstuur lisab vannitoa seintele ja põrandatele sügavust ja iseloomu. See võib muuta lameda pinna taktiilseks kogemuseks, suurendades vannitoa meelelist võlu.

Kivist ja puiduimitatsiooniga plaatidest kuni 3D-mustriteni, tekstuuriga plaadid on saadaval erinevates materjalides ja disainides. Nad pakuvad nii visuaalset mõju kui ka praktilist libisemiskindlust.

2. Geomeetrilised mustrid ja kujundid

Geomeetrilised plaadid on julge avaldus, tuues vannitoa ruumidesse modernsust ja dünaamilisust. Nad peegeldavad liikumist seikluslikuma stiili poole, eemaldudes traditsioonilisest.

Kas see on omadusseina, pritsmekaitse või põranda jaoks, geomeetrilisi plaate saab kasutada fookuspunktide loomiseks või liikumistunde lisamiseks.

3. Loodusest inspireeritud plaatimine

Loodusest inspireeritud plaadid pakuvad rahustavat, orgaanilist esteetikat. Nad võivad tuua meie kodudesse loodusmaailma elemente, edendades rahu ja lõõgastust.

Maalähedased toonid, botaanilised mustrid ja materjalid, mis jäljendavad looduslikke tekstuure nagu puit ja kivi, on populaarsed valikud looduselemendi toomiseks vannitoa disaini.

4. Julged värvilahendused

Värv on võimas tööriist vannitoa meeleolu seadmiseks. Praegune trend kaldub julgete ja erksate toonide poole, mis energiseerivad ruumi või sügavate, rahustavate toonide poole, mis loovad spaataolise atmosfääri.

Värve valides tuleks arvestada kodu üldise teemaga ja teatud toonide psühholoogiliste mõjudega. Hästi valitud palett võib muuta väikese vannitoa tunduma suuremana või külma ruumi tunduma soojemana.

5. Arenenud plaadimaterjalid ja jätkusuutlikkus

Tehnoloogilised edusammud on tutvustanud uusi plaadimaterjale, mis on vastupidavad, hooldusvabad ja esteetiliselt meeldivad. Nende hulka kuuluvad portselan ja komposiitmaterjalid, mis jäljendavad looduslikku kivi või puitu ilma nende puudusteta.

Keskkonnateadlikkuse kasvades muutuvad jätkusuutlikud plaatimisvõimalused üha levinumaks. Taaskasutatud materjalid, keskkonnasõbralikud tootmisprotsessid ja plaadid, mis aitavad kaasa parema siseõhu kvaliteedile, on kõik selle olulise trendi osa.

Kas soovite oma vannituba viimaste plaatimistrendidega rikastada? Võtke ühendust PLAADIBOSS OÜ-ga ekspertnõu ja kvaliteetsete plaatimislahenduste saamiseks, mis on kohandatud teie stiili ja vajadustega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PLAADIBOSS OÜ tegevusaruanne 2022

Plaadiboss OÜ asutati 11.mail 2021.a. Ettevõtte põhitegevuseks on ehitusviimistlus. Ettevõtte käive oli 38062 eurot ja aasta lõpetati kasumiga summas 1266 eurot
ssb.ee
Plaadiboss OÜ asutati 11.mail 2021.a. Ettevõtte põhitegevuseks on ehitusviimistlus. Ettevõtte käive oli 38062 eurot ja aasta lõpetati kasumiga summas 1266 eurot.

Ultimaatne juhend hüdroisolatsioonis

Hüdroisolatsioon, termin, mis on tuletatud sõnadest 'hydro' tähendab vett ja 'isolatsioon', viitab protsessile, mis muudab struktuurid veekindlaks. See on ehitu
ssb.ee
Hüdroisolatsioon, termin, mis on tuletatud sõnadest 'hydro' tähendab vett ja 'isolatsioon', viitab protsessile, mis muudab struktuurid veekindlaks. See on ehituse kriitiline aspekt, mis takistab vee sissepääsu, mis võib põhjustada struktuurikahjustusi, hallituse kasvu ja ehitusmaterjalide halvenemist. Veenduda, et hooned on kaitstud niiskuse eest, ei ole ainult mugavuse küsimus, vaid ka struktuurse terviklikkuse küsimus. Hüdroisolatsioon mängib olulist rolli vara pikaealisuse ja vastupidavuse tagamisel, muutes selle koduomanikele ja arendajatele hädavajalikuks kaalutluseks.

Muutke oma köök meie kohandatud plaatimismustritega

Kui tegemist on köögi renoveerimisega, on kohandatud plaatimine mängu muutev. See pole lihtsalt plaatide valimine, vaid mustri loomine, mis peegeldab teie stiil
ssb.ee
Kui tegemist on köögi renoveerimisega, on kohandatud plaatimine mängu muutev. See pole lihtsalt plaatide valimine, vaid mustri loomine, mis peegeldab teie stiili ja suurendab teie ruumi funktsionaalsust. Kohandatud plaatimismustrid võivad tavalise köögi muuta sisekujunduse meistriteoseks. Kohandatud plaatimine pakub hulgaliselt eeliseid, alates vastupidavusest ja lihtsast hooldusest kuni lõputute disainivõimalusteni. See võimaldab isiklikku väljendust ja võib suurendada teie kinnisvara väärtust. Lisaks võite kohandatud plaatimisega tagada, et teie köök paistab silma ainulaadse ilmega, mida ei

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.