Beamline OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 450 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

Beamline OÜ hetkeolukord

Juba 450 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Beamline OÜ sai 2022 aastal Finantsinspektsioonilt väikefondivalitseja registreeringu. Ettevõtte põhitegevuseks on nn cleantech iduettevõtete kiirenditeenuse osutamine ja investeeringud neisse ettevõtetesse. Investeerimine toimub läbi usaldusfondide, mille täisosaniku rolli täidavad 100% tütarettevõtted. 2023 aastal asutati tütarettevõte Beamline 4 OÜ mis tegutseb Beamline 4 Usaldusfond'i täisosanikuna. 2023 aasta jooksul lõpetati rohetehnoloogia iduettevõtete ärikiirendi kolmanda kohordi kiirendamine ja viidi läbi programm neljanda kohordiga. 9 kuu jooksul valmistati ette investeeringu kaasamist USA päritolu suurinvestorilt, kes laiendas oma tegevust ELi turule, aga paraku septembris 2023 nad langetasid otsuse ELis oma tegevus lõpetada ja investeering ei materialiseerunud. Osaliselt sellest tuleneb ka ettevõtte kahjum 2023 aastal.

2023 aastal võitis Beamline OÜ riigihanke (hankija Keskkonnainvesteeringute Keskus) kiirenditeenuse osutamiseks eelkarvega 1 M EUR.

Ettevalmistavad tegevused algasid novembris 2023, põhiosa programmist toimub jaanuar-september 2024.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.