TALMALI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ummistuste likvideerimisel on mitmeid erinevaid tehnikaid, sõltuvalt ummistuse tüübist ja asukohast. Mõned tavalised tehnikad on:

Mekaaniline eemaldamine: Se

Milliseid tehnikaid kasutada ummistuste likvideerimisel kodus?

Ummistuste likvideerimisel on mitmeid erinevaid tehnikaid, sõltuvalt ummistuse tüübist ja asukohast. Mõned tavalised tehnikad on:

  • Mekaaniline eemaldamine: See tehnika hõlmab ummistuse eemaldamist kasutades erinevaid tööriistu, nagu näiteks augusügaviku, juhtköis, köis, harja, või pumba. See on efektiivne juhtudel, kui ummistus on füüsiline, nagu näiteks rasv, liiv või tahm.
  • Pumbamine: See tehnika kasutab spetsiaalset pumba, mis tõmbab ummistuse läbi toru. See on efektiivne juhtudel, kui ummistus on vedelik, nagu näiteks vesi, puhas vesi, reovee või sulavee.
  • Kemikaalidega töötlemine: See tehnika kasutab erinevaid kemikaale, mis lahustavad ummistuse. See on efektiivne juhtudel, kui ummistus on keemiline, nagu näiteks rasv, õli või savi.
  • Puhastamine rohkete veetaimede puhul : Rohkete veetaimede puhul kasutatakse spetsiaalset veetaimede harja või käsitsi eemaldamist.
  • Torustike robot : Üha populaarsemaks on muutunud torustike robot, mis saab liikuda erinevate torustike kaudu ja eemaldada takistused, mida käsitsi ei saa.
  • Väiksemate ummistuste puhul, võib kasutada ka koduseid lahendusi, nagu näiteks puhastusaineid või plaastrit.

 

Prossesionaalse abi saamiseks leiad rohkem infot siit     VAATA ROHKEM  

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas likvideeritakse kanalisatsiooniummistust?

Kanalisatsiooniummistuse likvideerimiseks on mitmeid võimalusi, sõltuvalt ummistuse asukohast, tüübist ja suurusest.   
 Üheks võimaluseks on füüsiline eemalda
ssb.ee
Kanalisatsiooniummistuse likvideerimiseks on mitmeid võimalusi, sõltuvalt ummistuse asukohast, tüübist ja suurusest. Üheks võimaluseks on füüsiline eemaldamine, mille käigus eemaldatakse ummistus mehaaniliste vahenditega, näiteks pumbad, kaevurid või rohkem spetsialiseeritud seadmed. Teise võimalusena võib kasutada keemilist likvideerimist, mille käigus lisatakse kanalisatsioonisüsteemi kemikaale, mis lahustavad või hävitavad ummistuse. Samuti võib kasutada bioloogilist likvideerimist, mille käigus kasutatakse baktereid, mis lagundavad ummistuse. Lõpuks võib kasutada kombinatsiooni

Millist kahju tekitab veeavarii?

Veeavarii võib põhjustada mitmesugust kahju, sõltuvalt konkreetsest olukorrast ja sellest, kui kaua vett on voolanud. Mõned võimalikud kahjud on: 
 
 Struktuu
ssb.ee
Veeavarii võib põhjustada mitmesugust kahju, sõltuvalt konkreetsest olukorrast ja sellest, kui kaua vett on voolanud. Mõned võimalikud kahjud on: Struktuurikahju: Pikaajaline või ulatuslik voolav vesi võib tekitada märkimisväärset kahju ehitistele, näiteks ustele, aknaklaasidele, seintele, põrandatele, põrandakatetele ja puitpõrandatele. See võib lõpuks põhjustada pragunemist ja lagunemist. Elektrikahju: Vesi võib põhjustada elektrikahju, kui see siseneb elektriseadmetesse või -süsteemidesse. See võib tekitada ohtlikuid olukordi, näiteks elektrišoki või tulekahju. Mööblikahju:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.