KRISMETE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

KRISMETE OÜ hetkeolukord

Juba 43 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Krismete OÜ tegeleb oma kinnisvara üürimisega. 2023. aasta on olnud ettevõttele stabiilne, kuigi üüriturg üldiselt on olnud langustrendis.

Tallinna korter Staapli tänaval oli hõivatud terve aasta, Tööstuse tänaval toimus rentniku vahetus ja korter oli vahepeal tühi. Tulenevalt heast asukohast ei ole nendesse korteritesse keeruline rentnikku leida. Tartus Lai 29 asuva korteri haldur muutus, sest ühines firmaga BOBW.

Esimese aasta tulemused ei ole nii head, kui eelmise halduri puhul. Korteris sai vahetatud diivan ja nüüd on võimalik välja üürida 4-le, seega loodame vähemalt sel suvel paremaid tulemusi.

05.10.2023 toimus Krismete OÜ jagunemine. Krismete OÜ jagunes firmadeks Krismete OÜ ja Laagri Peokorraldus OÜ. Varad summas 64008,05 eur liikusid firmasse Laagri Peokorraldus OÜ.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.