VATARAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritu

VATARAS OÜ hetkeolukord

Juba 99 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

VATARAS OU asutati 16.08.2021.

22.06.2022 toimus AR TECHNIC OU jagunemine, mille käigus läks 50% varast VATARAS OU omandisse.

VATARAS OU rentis Tallinnas kontori (äritegevuse teostamiseks arendas oma toodete ja teenuste tutvustamiseks veebilehti Internetis järgmistel aadressidel: https://vataras.ee/ ja https://vataras.com/

VATARAS OU on avanud pangakontod Šveitsis, Austrias ja Leedus.

Ettevõtte juhatuse liige täidab tegevjuhi ülesandeid, mille eest saab igakuist tasu, 1 palgaline töötaja ka on olemas.

VATARAS OU-l on majandustegevus, tegeleb investeeringutega tehnoloogiatesse, väärtpaberitesse, maailma juhtivate ettevõtete aktsiatesse.

Ettevõtte eraldiseisvaks ja perspektiivikaks tegevusvaldkonnaks on infotehnoloogia arendamine ning mängu- ja spetsiaalsete mobiilirakenduste arendamine.

VATARAS OU viis aruandeaastal 2023 ellu mitmeid suuri uuringuprojekte mobiilirakenduste arenduse valdkonnas ning investeeris ka mobiilirakenduste ja mängude arendusse. Lepingud sõlmiti USA, Küprose ja Poola arendajate ja programmeerijatega.

Esimesed väikesed laekumised ettevõttelt APPLE Inc on VATARAS OU ettevõtete kontodel juba alanud. Need investeeringud loovad eeldatavasti uusi tuluvooge ja toetavad ettevõtte edasist kasvu.

Tulevikus on VATARAS OU-l plaanis soetada ka umbes 3-5 või enam teiste ettevõtete-omanike poolt juba välja töötatud rakendust, et saada igakuist kasumit.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.