LAKEBROOK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui kuuleme sõna

Lemmiklooma grooming - rohkem kui pelgalt välimus

Kui kuuleme sõna "grooming," siis esmalt seostame selle sageli ilu ja välimusega. Kuid lemmiklooma grooming on palju enamat kui lihtsalt teie lemmiku välimuse parandamine - see on oluline osa tema üldisest heaolust ja tervisest. Siin on mõned olulised põhjused, miks lemmiklooma grooming on rohkem kui pelgalt iluhooldus.

Groomingu käigus kammimine ja harjamine on oluline osa, mis aitab hoida teie lemmiku karva tervena ja puhtana. Regulaarne harjamine eemaldab surnud karvad, takistab pusade teket ning stimuleerib naha vereringet. See aitab vältida nahaprobleeme ja säilitada teie lemmiku naha tervisliku välimuse.

Groomingu ajal on võimalik avastada kirpe, puuke või muid parasiite, mis võivad teie lemmikule kahju tekitada. Groomerid võivad pöörata tähelepanu sellistele märkidele ja soovitada vajalikke meetmeid nende eemaldamiseks või ennetamiseks.

Liiga pikad käpad või karvad võivad põhjustada ebamugavust ja isegi valu teie lemmikule. Õigesti lõigatud küüned ja korralikult lühikeseks pügatud käpad aitavad parandada tema liikumisvabadust ja mugavust.

Groomerid võivad märgata varajaseid märke nahaprobleemidest, allergiatest või muudest terviseprobleemidest, mis vajavad veterinaararsti tähelepanu. Varajane avastamine ja ravi võivad aidata vältida tõsiseid terviseprobleeme.

Grooming-protsess hõlmab hellitavat puudutust ja tähelepanu, mis aitab teie lemmikul tunda end armastatuna ja hooldatuna. See võib vähendada stressi ja ärevust ning suurendada tema üldist heaolu ja õnnetunnet.

Kokkuvõttes on lemmiklooma grooming palju enamat kui lihtsalt esteetiline protseduur. See on oluline osa teie lemmiku üldisest tervisest ja heaolust ning aitab tagada, et ta elaks õnnelikku ja mugavat elu. Ärge alahinnake selle protsessi tähtsust ja usaldage oma lemmiku groomingu professionaalsetele groomeritele, kes teavad, kuidas pakkuda parimat hooldust ja tähelepanu. Teie lemmik väärib seda!

Ootame teie lemmiklooma enda juurde ja lubame, et nad saavad parima hoolduse ja tähelepanu, mida nad väärivad!

jaana@lakebrook.eu
+372 5556 0793

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida kvaliteetne toit oma koerale?

Teie karvane kaaslane väärib parimat toitumist, et elada õnnelikku ja tervislikku elu. Koeratoit ei ole lihtsalt midagi, mida teie lemmik sööb, vaid see on põhi
ssb.ee
Teie karvane kaaslane väärib parimat toitumist, et elada õnnelikku ja tervislikku elu. Koeratoit ei ole lihtsalt midagi, mida teie lemmik sööb, vaid see on põhitegur tema üldises tervises ja heaolus. Üks oluline aspekt, mida tuleks arvestada, on kvaliteetne koeratoit ja eriti õlide kasutamine selle koostises. Selles artiklis uurime, miks kvaliteetne koeratoit on oluline ja kuidas õlid võivad teie koera tervist edendada. Kvaliteetne koeratoit pakub teie lemmikule kõiki vajalikke toitaineid tema tervise toetamiseks. Siin on mõned põhjused, miks peaksite valima kvaliteetse toidu: Tervislikud

Kuidas hoolitseda looma küünte ja käpakarvade eest?

Lemmikloomade hooldamine hõlmab palju enamat kui vaid lemmiku karvkatte hooldamist. Kaks olulist aspekti, mida ei tohi unustada, on küünte lõikamine ja käpakarv
ssb.ee
Lemmikloomade hooldamine hõlmab palju enamat kui vaid lemmiku karvkatte hooldamist. Kaks olulist aspekti, mida ei tohi unustada, on küünte lõikamine ja käpakarvade pügamine. Need tegevused aitavad teie lemmikul püsida mugavalt ja tervislikult ning vähendavad ka võimalikke terviseriske. Siin on mõned lihtsad nõuanded, kuidas hoolitseda oma lemmiku küünte ja käpakarvade eest. Küünte lõikamine: Küünte lõikamine on oluline osa lemmiklooma hooldusest, eriti kui teie lemmik ei ole looduses piisavalt liikuv. Liiga pikad küüned võivad põhjustada valu, ebamugavust ja isegi vigastusi. Järgige neid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.