Rohkema info nägemiseks:

LAKEBROOK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Teie lemmikloomade tervise ja õnne toetaja Elvas, pakkudes kõrgekvaliteedilisi lahendusi nii koertele kui ka kassidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Lakebrook OÜ on Elva piirkonna juhtiv lemmikloomade hoolduse ja toitumise ettevõte, mis on pühendunud teie karvaste sõprade heaolu ja rahulolu tagamisele. Oleme kogukonna poolt usaldatud aastate jooksul ning pakume laia valikut kvaliteetseid teenuseid, mis hõlmavad koeratoidu müüki, lemmikloomade groomingut ning professionaalset juuksurisalongi lemmikloomadele.

Meie poest leiate laia valiku kõrgekvaliteedilisi koeratoite, mis on koostatud vastavalt teie lemmiku vajadustele. Hoolitseme selle eest, et teie koer saaks kvaliteetset toitu, mis tagab tema tervise ja heaolu.

Lakebrooki Grooming on koht, kus teie lemmikud saavad professionaalset hoolt ja hellitust. Meie kogenud groomerid teavad, kuidas teie koera ilu esile tuua ja teda samal ajal mugavalt tunda lasta. Pakume kärpimist, pesemist, harjamist ja palju muud, et teie koer näeks välja ja tunneks end suurepäraselt.

Meie lemmiklooma juuksurisalongis pöörame tähelepanu detailidele. Igal lemmikloomal on oma erilised vajadused ja stiilisoovid ning meie professionaalne juuksurite meeskond on selleks valmis. Oleme varustatud kõige kaasaegsemate vahenditega, et tagada teie lemmiku mugavus ja suurepärane välimus.

Lakebrook OÜ on uhke selle üle, et oleme aidanud paljudel lemmikloomadel olla õnnelikumad ja tervemad. Teie lemmikud vääriavad vaid parimat, ja meie eesmärk on pakkuda just seda.

Ootame teie lemmiklooma enda juurde ja lubame, et nad saavad parima hoolduse ja tähelepanu, mida nad väärivad!

jaana@lakebrook.eu
+372 5556 0793

LAKEBROOK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Lemmiklooma groomerid on imelised! Soovitan soojalt!

- Mart S.

Nende teenused on hindamatud meie koera tervisele.

- Kati P.

Lakebrook on meie lemmikloomadele nagu teine kodu.

Miks valida kvaliteetne toit oma koerale?

Teie karvane kaaslane väärib parimat toitumist, et elada õnnelikku ja tervislikku elu. Koeratoit ei ole lihtsalt midagi, mida teie lemmik sööb, vaid see on põhitegur tema üldises tervises ja heaolus. Üks oluline aspekt, mida tuleks arvestada, on kvaliteetne koeratoit ja eriti õlide kasutamine selle koostises. Selles artiklis uurime, miks kvaliteetne koeratoit on oluline ja kuidas õlid võivad teie koera tervist edendada. Kvaliteetne koeratoit pakub teie lemmikule kõiki vajalikke toitaineid tema tervise toetamiseks. Siin on mõned põhjused, miks peaksite valima kvaliteetse toidu: Tervislikud

Dropdown

kõik artiklid

Lemmiklooma grooming - rohkem kui pelgalt välimus

Kui kuuleme sõna \
ssb.ee
Kui kuuleme sõna \"grooming,\" siis esmalt seostame selle sageli ilu ja välimusega. Kuid lemmiklooma grooming on palju enamat kui lihtsalt teie lemmiku välimuse parandamine - see on oluline osa tema üldisest heaolust ja tervisest. Siin on mõned olulised põhjused, miks lemmiklooma grooming on rohkem kui pelgalt iluhooldus. Groomingu käigus kammimine ja harjamine on oluline osa, mis aitab hoida teie lemmiku karva tervena ja puhtana. Regulaarne harjamine eemaldab surnud karvad, takistab pusade teket ning stimuleerib naha vereringet. See aitab vältida nahaprobleeme ja säilitada teie lemmiku naha

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.