KAVEPRO KINNISVARATEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kauni ja hoolitsetud väikeskkonna omamine on iga kinnisvaraomaniku unistus. Ümbruse korras hoidmine mitte ainult ei lisab visuaalset atraktiivsust, vaid suurend

Kuidas saada mitmekülgseid välikoristusteenuseid, mis muudavad Sinu kinnisvara ümbruse puhtaks ja korras?

Kauni ja hoolitsetud väikeskkonna omamine on iga kinnisvaraomaniku unistus. Ümbruse korras hoidmine mitte ainult ei lisab visuaalset atraktiivsust, vaid suurendab ka kinnisvara väärtust ning loob meeldiva ja meeldejääva keskkonna nii kinnisvaraomanikule kui ka külalistele. Ent kõik see võib nõuda aega, vaeva ja oskusi, mida võibolla Sul lihtsalt ei jätku. Siin tuleb appi Kavepro Kinnisvarateenused OÜ, pakkudes mitmekülgseid välikoristusteenuseid, mis muudavad Sinu kinnisvara ümbruse puhtaks ja korras ning annavad Sulle rahu ja meelerahu.

  1. Lehtede riisumine: Sügis toob kaasa kaunilt värvilisi lehti, kuid samal ajal ka hoovi kattva lehevaiba. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ abil saad unustada rasket lehtede riisumist, sest meie professionaalne meeskond võtab enda hooleks hoovi lehtedest vabastamise. Puhtad teed ja muru on taas Sinu päralt.

  2. Heki pügamine: Ilusasti pügatud hekk määratleb Sinu kinnisvara piirid ja lisab hoovile korrastatud ilmet. Meie meeskond teostab heki pügamist vastavalt Sinu soovidele ja vajadustele, et tagada piirdeaia puhtus ja visuaalne nauding.

  3. Muru niitmine: Korrapärane muru niitmine on oluline osa iga hooldatud kinnisvara juures. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ aitab Sul hoida muruplatsi alati lühikesena ja hästihooldatuna, et Sinu kinnisvara saaks särada kaunis roheluses.

  4. Prügi koristus: Väliskeskkonna puhtus ja korrashoid on oluline mitte ainult esteetilises mõttes, vaid ka turvalisuse ja tervise seisukohalt. Meie meeskond aitab Sul koristada hoovist prügi ja olmejäätmeid, hoides Sinu ümbruskonna korrastatuna.

  5. Teede ja platside puhastus: Puhtad ja korras teed ning platsid annavad kinnisvarale professionaalse ilme. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ teostab tõhusat teede ja platside puhastust, tagades, et Sinu kinnisvara välimus oleks esinduslik ja kutsuv.

  6. Jäätmevedu: Regulaarne jäätmeveoteenus on hädavajalik, et hoida kinnisvara ümbrus puhas ja jäätmetest vaba. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ pakub korrapärast jäätmeveoteenust vastavalt Sinu vajadustele.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Kavepro Kinnisvarateenused OÜ on silmapaistev ja kogenud ettevõte, mille tegevusalaks on puhastus- ja haljastustööde valdkond. Oleme uhked oma pikaajalise kogem
ssb.ee
Kavepro Kinnisvarateenused OÜ on silmapaistev ja kogenud ettevõte, mille tegevusalaks on puhastus- ja haljastustööde valdkond. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja tipptasemel teenuste üle, mida oleme osutanud nii Harjumaal kui ka Raplamaal. Meie professionaalne meeskond on pühendunud klientide vajaduste rahuldamisele ning avatud koostööle üle terve Eesti. Mida teeme: Puhastusteenused: Pakume kvaliteetset puhastusteenust nii äri- kui ka elamispindadele. Olenemata sellest, kas vajate igapäevast koristust, suurpuhastust või erilist puhastusteenust, oleme valmis vastu võtma väljakutseid

Millised on meie pakutavad teenused?

Kaunis ja hästi hooldatud väliskeskkond on iga kinnisvara omaniku unistus. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ on Sinu usaldusväärne partner, kes aitab Sul muuta oma
ssb.ee
Kaunis ja hästi hooldatud väliskeskkond on iga kinnisvara omaniku unistus. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ on Sinu usaldusväärne partner, kes aitab Sul muuta oma kinnisvara ümbruse kauniks ja korras paigaks. Pakume kvaliteetseid haljastusteenuseid ja mitmekülgset välikoristust, mis aitavad hoida Sinu hoovi ja ümbritsevat ala alati esinduslikus seisukorras. Oma kinnisvara ümbruse haljastamine on oluline, sest see mitte ainult ei lisab esteetilist väärtust, vaid toob kaasa ka mitmeid praktilisi eeliseid. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ abil saad nautida järgmisi haljastustöid: Muru niitmine:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.