KAVEPRO KINNISVARATEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kaunis ja hästi hooldatud väliskeskkond on iga kinnisvara omaniku unistus. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ on Sinu usaldusväärne partner, kes aitab Sul muuta oma

Millised on meie pakutavad teenused?

Kaunis ja hästi hooldatud väliskeskkond on iga kinnisvara omaniku unistus. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ on Sinu usaldusväärne partner, kes aitab Sul muuta oma kinnisvara ümbruse kauniks ja korras paigaks. Pakume kvaliteetseid haljastusteenuseid ja mitmekülgset välikoristust, mis aitavad hoida Sinu hoovi ja ümbritsevat ala alati esinduslikus seisukorras.

Oma kinnisvara ümbruse haljastamine on oluline, sest see mitte ainult ei lisab esteetilist väärtust, vaid toob kaasa ka mitmeid praktilisi eeliseid. Kavepro Kinnisvarateenused OÜ abil saad nautida järgmisi haljastustöid:

  1. Muru niitmine: Hoolitsetud muruplats on iga aia süda. Meie kogenud meeskond tagab regulaarse ja professionaalse muruniitmise, et Sinu kinnisvara välisilme oleks alati särav.

  2. Heki pügamine: Ilusasti pügatud hekk määratleb hoovi piirid ja lisab korras välimust. Teostame heki pügamist vastavalt Sinu soovidele ja hoiame taimed tervena ning korras.

  3. Taimede hooldus: Meie professionaalsed aednikud hoolitsevad Sinu kinnistul olevate taimede eest, tagades nende õige kastmise, väetamise ja pügamise, et nad püsiksid tervena ja ilusad.

  4. Kiviktaimla rajamine: Kaunid kiviktaimlad lisavad aiale omapära ja võlu. Teeme kiviktaimlate rajamist vastavalt Sinu soovidele ja hooldame neid, et säilitada nende ilu aastaringselt.

Välikoristusteenused:

Lisaks haljastustöödele pakume mitmekülgseid välikoristusteenuseid, mis aitavad hoida Sinu kinnisvara ümbrust puhtana ja korras:

  1. Lehtede riisumine: Eriti sügisel võib lehtede langemine olla väljakutse. Meie meeskond teostab tõhusat lehtede riisumist, et hoida terrassid, teed ja muud alad lehtedest vabad.

  2. Prahi koristus: Kui Sinu kinnisvaral on kogunenud prügi ja olmejäätmeid, siis aitame need kiirelt ja korrektselt ära koristada, et Sinu hoov oleks alati puhas ja esinduslik.

  3. Teede ja platside puhastus: Hoolitseme selle eest, et kõnniteed, platsid ja sissesõiduteed oleksid puhtad, ohutud ja meeldivad nii külalistele kui ka Sulle endale.

  4. Jäätmevedu: Pakume korrapärast jäätmeveoteenust, et aidata Sul hoida kinnisvara ümbrus puhas ja jäätmetest vaba.

Kavepro Kinnisvarateenused OÜ poolt pakutavad haljastus- ja välikoristusteenused on mõeldud selleks, et Sina saaksid nautida kaunist ja hooldatud keskkonda ilma igapäevase hooldamise koormata. Meie kogenud meeskond tagab tööde professionaalsuse ja täpsuse ning Sinu soovid ja vajadused on alati meie tegevuse keskmes.

Võta meiega ühendust ja laseme Sinu kinnisvaral särada!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Kavepro Kinnisvarateenused OÜ on silmapaistev ja kogenud ettevõte, mille tegevusalaks on puhastus- ja haljastustööde valdkond. Oleme uhked oma pikaajalise kogem
ssb.ee
Kavepro Kinnisvarateenused OÜ on silmapaistev ja kogenud ettevõte, mille tegevusalaks on puhastus- ja haljastustööde valdkond. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse ja tipptasemel teenuste üle, mida oleme osutanud nii Harjumaal kui ka Raplamaal. Meie professionaalne meeskond on pühendunud klientide vajaduste rahuldamisele ning avatud koostööle üle terve Eesti. Mida teeme: Puhastusteenused: Pakume kvaliteetset puhastusteenust nii äri- kui ka elamispindadele. Olenemata sellest, kas vajate igapäevast koristust, suurpuhastust või erilist puhastusteenust, oleme valmis vastu võtma väljakutseid

Kuidas saada mitmekülgseid välikoristusteenuseid, mis muudavad Sinu kinnisvara ümbruse puhtaks ja korras?

Kauni ja hoolitsetud väikeskkonna omamine on iga kinnisvaraomaniku unistus. Ümbruse korras hoidmine mitte ainult ei lisab visuaalset atraktiivsust, vaid suurend
ssb.ee
Kauni ja hoolitsetud väikeskkonna omamine on iga kinnisvaraomaniku unistus. Ümbruse korras hoidmine mitte ainult ei lisab visuaalset atraktiivsust, vaid suurendab ka kinnisvara väärtust ning loob meeldiva ja meeldejääva keskkonna nii kinnisvaraomanikule kui ka külalistele. Ent kõik see võib nõuda aega, vaeva ja oskusi, mida võibolla Sul lihtsalt ei jätku. Siin tuleb appi Kavepro Kinnisvarateenused OÜ, pakkudes mitmekülgseid välikoristusteenuseid, mis muudavad Sinu kinnisvara ümbruse puhtaks ja korras ning annavad Sulle rahu ja meelerahu. Lehtede riisumine: Sügis toob kaasa kaunilt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.