BIOMOTORAI EESTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 231 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteerit

BIOMOTORAI EESTI OÜ hetkeolukord

Juba 231 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade 2023.aastast

Ettevõtte tutvustus: Biomotorai Eesti OÜ, Eestis registreeritud ettevõte, tegeleb kasutatud toiduõli kogumise ja töötlemisega. 2023. aastal keskendusime peamiselt oma tarnijate võrgu laiendamisele ja operatiivse tõhususe suurendamisele üle kogu Eesti.

Tarnijate võrk: (cid:127) Aktiivsed tarnijad: Meil on ligikaudu 200 aktiivset õlitarnijat, sealhulgas kohvikud, restoranid, hotellid ja toiduainetööstuse ettevõtted.

(cid:127) Uued lepingud: Lisandus sel aastal edukalt 100 uut tarnijat, mis näitab suurenenud turu usaldust ja laiendab meie teeninduspiirkonda.

Tegevuse olulisemad sündmused: (cid:127) Tehnoloogia ja protsessid: Parandasime oma kogumistoiminguid, rakendades QR-koodiga taotlusvormide süsteemi, mis asendas traditsioonilise mobiilirakenduse. See uus süsteem võimaldab tarnijatel õli kogumisi taotleda QR-koodi skaneerimise teel, mis automaatselt planeerib kogumise ja sujuvdab üleandmisprotsessi elektrooniliste saatelehtede kaudu kiireks töötlemiseks ja makseteks.

(cid:127) Jätkusuutlikuse jõupingutused: Meie panus kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamisse oli märkimisväärne, järgides EL-i taastuvenergia direktiivi, muutes kasutatud toiduõli biokütuseks.

Investeeringud: (cid:127) Autopargi uundamine: Ostetud uus kaubik, et toetada suurenenud õli kogumisvõimekust.

(cid:127) Turundus: Eraldatud vahendid reklaamikampaaniatele, et suurendada bränditeadlikkust ja meelitada uusi tarnijaid.

Finantstulemused: (cid:127) Tulude kasv: 2023. aastal kasvas meie tulu ligikaudu 300%.

(cid:127) Kulude juhtimine: Haldasime efektiivselt tegevuskulusid, optimeerides transpordilogistikat ja vähendades töötlemiskulusid, suurendades operatiivset tõhusust.

Väljakutsed: (cid:127) Regulatiivne vastavus: Tagatud vastavus kõigile asjakohastele keskkonna- ja veterinaarnõuetele.

(cid:127) Turukonkurents: Seisime silmitsi märkimisväärse konkurentsisurvega, mis nõudis pidevaid teenuste ja efektiivsuse parandusi.

2024. aasta plaanid

Laiendamise eesmärgid: (cid:127) Tarnijate võrk: Eesmärk on suurendada aktiivsete tarnijate arvu 25% võrra 2024. aasta lõpuks, keskendudes uutele piirkondadele Eestis ja suuremate tarnijate kindlustamisele.

(cid:127) Geograafiline laienemine Eestis: Plaanime laiendada oma tegevust uutesse piirkondadesse Eestis, tagades ulatusliku katvuse ja parandades teenuse kättesaadavust rohkematele tarnijatele kogu riigis.

Tegevuste täiendused: (cid:127) Töötajate värbamine: Oleme juba palganud täiendava töötaja, et toetada kasvavat tegevust, ja plaanime vajadusel meeskonna edasist laiendamist.

(cid:127) Ifrastruktuuri arendamine: Investeerime oma transpordipargi uuendamisse, et mahutada suurenenud kogumismahud ja täiustada IT-vahendeid paremaks operatiivseks juhtimiseks ja tarnijatega suhtlemiseks.

Tehnoloogia ja innovatsioon: (cid:127) Digitaalsed tööriistad: Jätkame digitaalsete lahenduste arendamist ja integreerimist paremaks kogumiste ja tarnijatega suhtlemise juhtimiseks.

(cid:127) Protsesside automatiseerimine: Rakendame erinevate operatiivprotsesside automatiseerimist, et parandada efektiivsust ja vähendada käsitsitööd.

Turundus ja teavitustegevus: (cid:127) Teavituskampaaniad: Käivitame sihitud turunduskampaaniad, et harida potentsiaalseid tarnijaid Biomotorai Eesti OÜ-ga koostöö eeliste kohta.

(cid:127) Partnerlussuhted: Tugevdame suhteid praeguste tarnijatega ja uurime uusi strateegilisi partnerlusi, et laiendada oma haaret

Eestis.

Jätkusuutlikuse kohustus: (cid:127) Keskkonnamõju: Suurendame kogutud ja töödeldud kasutatud toiduõli mahtu, aidates rohkem kaasa biokütuse tootmisele ja kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamisele.

(cid:127) Vastavus: Jätkame kõigi regulatiivsete nõuete täitmist ja ületamist, kinnitades oma pühendumust jätkusuutlikele ja vastutustundlikele äripraktikatele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.