ESTONIAN COFFEE ROASTERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Paljudele kohvisõpradele on must kohv kõige puhtam kohvielamus, pakkudes filtreerimata kogemust oadest tõelise maitseprofiiliga. See on lõuend, kus aroomi, happ

Millised on parimad musta kohvi retseptid tõelisele asjatundjale?

Paljudele kohvisõpradele on must kohv kõige puhtam kohvielamus, pakkudes filtreerimata kogemust oadest tõelise maitseprofiiliga. See on lõuend, kus aroomi, happesuse ja keha nüansid on julgelt esile toodud, võimaldades nautijal hinnata kohvi päritolu, sorti ja röstimistehnikat.

Must kohv ei paelu mitte ainult oma keeruka maitsega, vaid pakub ka mitmeid tervisele kasulikke omadusi. See on madala kalorsusega, võib parandada kognitiivset funktsiooni ning on rikas antioksüdantide poolest, mis kaitsevad erinevate haiguste eest.

Klassikaline espresso

Espresso on kvintessentsiaalne must kohv, kontsentreeritud ja rikkalik. See on paljude kohvijookide alus, kuid seisab uhkelt ka iseseisvalt. Espresso iseloomustab kreemjas 'crema' ja intensiivne maitse.

Täiusliku espresso valmistamiseks vajate värskelt jahvatatud kohviube EESTI KOHVIRÖSTLA OÜ-st, kvaliteetset espressomasinat ja täpset valmistamistehnikat. Võtmesõnaks on kasutada 18-20 grammi kohvi kahekordseks shot'iks, ekstraheerides seda 25-30 sekundit, et saada umbes 30ml espressot.

Americano: lahjendatud nauding

Americano pärineb väidetavalt Teise maailmasõja ajast, kui Ameerika sõdurid lahjendasid espressot kuuma veega, et jäljendada kodumaist kohvi. See on espresso mahedam versioon, millel on erinev maitseprofiil.

Alustage espresso shot'ist ja seejärel lisage aeglaselt kuuma vett, kuni saavutate soovitud tugevuse. Tavaliselt on suhe 1 osa espressot 2 osa vee kohta, kuid võite seda oma maitse järgi kohandada.

Ristretto: tugev ja julge

Ristretto on veelgi kontsentreeritum espresso vorm, kasutades vähem vett, et toota shot, mis on rikkalikum ja kangem. See on lemmik nende seas, kes armastavad sügavat, intensiivset kohvimaitset.

Espressomasina kasutamisel peate jahvatama oma kohvi peenemaks kui tavalise espresso jaoks ja ekstraheerima seda lühema aja jooksul, umbes 15-20 sekundit, kasutades sama kogust kohvipuru. Selle tulemusena saadakse väiksem, kontsentreeritum shot.

Long Black: Antipode'i keerdkäik

Long Black on sarnane Americanole, kuid pärineb Austraaliast ja Uus-Meremaalt. Peamine erinevus on see, et espresso valatakse kuuma vee peale, säilitades crema ja muutes maitset.

Kuumutage vesi just alla keemistemperatuuri ja täitke tass. Seejärel valage topelt shot espressot kuuma vee peale. Tulemuseks on harmooniline segu, mis toob esile espresso aroomi ja keha.

Külmpruulitud kohv: sujuv tegija

Külmpruulitud kohv valmistatakse jämedalt jahvatatud kohvi leotamisega külmas vees pikema aja jooksul, tavaliselt 12-24 tundi. See meetod toodab kohvi, mis on sujuv, magus ja vähem happeline.

Segage jämedalt jahvatatud kohvi EESTI KOHVIRÖSTLA OÜ-st külma veega suhtes 1:8. Laske sel külmkapis tõmmata 12-24 tundi, seejärel kurnake läbi peene sõela või kohvifiltri. Serveerige jääl ja nautige nüansirikkaid maitseid.

Avastage erakordse kohvi kunsti EESTI KOHVIRÖSTLA OÜ-ga. Võtke meiega ühendust, et täiustada oma kohvipakkumisi ja nautida parimaid käsitööna valmistatud jooke.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Milline röstimisaste sobib Teie kohvimaitsele kõige paremini?

Kohvi röstimine on protsess, kus muudetakse roheliste kohviubade keemilisi ja füüsikalisi omadusi röstitud kohvitoodeteks. See on käsitöö, mis nõuab täpsust ja
ssb.ee
Kohvi röstimine on protsess, kus muudetakse roheliste kohviubade keemilisi ja füüsikalisi omadusi röstitud kohvitoodeteks. See on käsitöö, mis nõuab täpsust ja oskust, kuna kohvi maitse, aroom ja keha on kõik röstimisprotsessi poolt mõjutatud. Röstimisprotsess on oluline, kuna see vabastab kohviubade tõelise potentsiaali. Rösteri ülesanne on rõhutada iga oa ainulaadseid omadusi, luues tasakaalu happesuse, magususe ja kibeduse vahel, mis tulemuseks on harmooniline tass kohvi. Röstimisprotsess Kohvi röstimine hõlmab mitmeid etappe, alates esialgsest kuivatamisfaasist kuni arengufaasi ja

Mille pärast on otsekaubandus kohvitööstuse tulevik?

Kohv on enam kui lihtsalt jook; see on globaalne kaup, mis mõjutab miljoneid elusid ja keskkonda. Traditsioonilised kohvitootmise meetodid võivad põhjustada met
ssb.ee
Kohv on enam kui lihtsalt jook; see on globaalne kaup, mis mõjutab miljoneid elusid ja keskkonda. Traditsioonilised kohvitootmise meetodid võivad põhjustada metsade hävitamist, veereostust ja kahjulike pestitsiidide kasutamist. Siiski on kohvitööstuses kasvav liikumine jätkusuutlikkuse suunas, mille eesmärk on neid probleeme lahendada. Jätkusuutlikud kohvipraktikad on olulised ökosüsteemide säilitamiseks, põllumeeste elatise toetamiseks ja tarbijatele kvaliteetse kohvi pakkumiseks, mis ei tule planeedi arvelt. Jätkusuutlikkust omaks võttes saame tagada, et kohvitootmine on kasulik kõigile

ESTONIAN COFFEE ROASTERY OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo  OÜ Estonian Coffee Roastery tegeleb kohviubade jaemüügiga. Toodangut müüakse jaekettidele, kontoritele, Horeca sektorile ja ka otse eratarbijale.  Ärit
ssb.ee
Üldinfo OÜ Estonian Coffee Roastery tegeleb kohviubade jaemüügiga. Toodangut müüakse jaekettidele, kontoritele, Horeca sektorile ja ka otse eratarbijale. Äritegevuse ülevaade Oma esimesel majandustegevuse aastal saavutas ettevõte 28 008 eurose käibe juures kasumiks 6 tuhat eurot.2022.aasta tegevus oli ettevõttele kasumlik, kus aasta lõpuks oli Ettevõtte tooted esindatud paljudes Eesti suuremates jaekettides. Lõppenud majandusaastal ettevõttel töötajaid ei olnud.Juhatuse liimele oma tegvuse s.o ettevõtte juhtimise eest töötasu ja muid soodustusi ei arvestatud. OÜ Estonian Coffee Roastery

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.