Rohkema info nägemiseks:

ESTONIAN COFFEE ROASTERY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie eriala on erakordse kohvi ja tee segude röstimine ning hulgimüük.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

ESTONIAN COFFEE ROASTERY OÜ juures on meie kirg täiuslikkuse poole imbunud igasse uba, mida me röstime. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme rikkaliku kohvielamuse kuraatorid, mis algab hoolikast parimate ubade valikust ja lõpeb teie tassi aroomika täitumisega.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav- me spetsialiseerume erakordse kohvi ja tee segude röstimisele ja hulgimüügile. See pühendumus täiuslikkusele on enamat kui avaldus; see on lubadus pakkuda võrdlematut maitset, mida kohvisõbrad otsivad.

Lopsakatest maastikest, kus meie kohvioad on kasvatatud, kuni peensusteni viimistletud röstimisprotsessini, mida oleme täiustanud, on iga samm tunnistus meie kvaliteedile pühendumisest. Meie segud on maitsete sümfoonia, iga noot hoolikalt komponeeritud, et luua harmooniline tasakaal, mis äratab meeled.

Loosungiga, mis resoneerib meie põhiväärtusega, Naudi erakordset!, kutsume teid nautima kohvielamust, mis ületab tavalise. Olgu teie äri, kes soovib pakkuda oma klientidele üleprahi pruuli, või asjatundja, kes otsib täiuslikku tassi, me oleme siin, et pakkuda teile toodet, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab ootusi.

Meie valik kohvi ja tumeda kohvi segusid, koos meie hulgimüügi pakkumistega kohvi ja tee osas, on loodud rahuldama mitmekesist maitsepaletti. Me oleme uhked oma võime üle suhelda klientidega kvaliteetse kohvi ja tee universaalse keele kaudu.

Liituge meiega sellel maitsereisil, traditsioonil ja tipptasemel. Koos jätkakem Naudi erakordset!

Kontakt

ESTONIAN COFFEE ROASTERY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Imeline kohvielamus iga kord. Tõeline päeva rõõm!

- Joonas

Fantastilised maitsed ja suurepärane teenindus. Soovitan soojalt

- Liina

Nende kohv äratab mind hommikuti elule. Parim algus päevale!

Milline röstimisaste sobib Teie kohvimaitsele kõige paremini?

Kohvi röstimine on protsess, kus muudetakse roheliste kohviubade keemilisi ja füüsikalisi omadusi röstitud kohvitoodeteks. See on käsitöö, mis nõuab täpsust ja oskust, kuna kohvi maitse, aroom ja keha on kõik röstimisprotsessi poolt mõjutatud. Röstimisprotsess on oluline, kuna see vabastab kohviubade tõelise potentsiaali. Rösteri ülesanne on rõhutada iga oa ainulaadseid omadusi, luues tasakaalu happesuse, magususe ja kibeduse vahel, mis tulemuseks on harmooniline tass kohvi. Röstimisprotsess Kohvi röstimine hõlmab mitmeid etappe, alates esialgsest kuivatamisfaasist kuni arengufaasi ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on parimad musta kohvi retseptid tõelisele asjatundjale?

Paljudele kohvisõpradele on must kohv kõige puhtam kohvielamus, pakkudes filtreerimata kogemust oadest tõelise maitseprofiiliga. See on lõuend, kus aroomi, happ
ssb.ee
Paljudele kohvisõpradele on must kohv kõige puhtam kohvielamus, pakkudes filtreerimata kogemust oadest tõelise maitseprofiiliga. See on lõuend, kus aroomi, happesuse ja keha nüansid on julgelt esile toodud, võimaldades nautijal hinnata kohvi päritolu, sorti ja röstimistehnikat. Must kohv ei paelu mitte ainult oma keeruka maitsega, vaid pakub ka mitmeid tervisele kasulikke omadusi. See on madala kalorsusega, võib parandada kognitiivset funktsiooni ning on rikas antioksüdantide poolest, mis kaitsevad erinevate haiguste eest. Klassikaline espresso Espresso on kvintessentsiaalne must kohv,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.