MARITEKS EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 6764 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

MARITEKS EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 6764 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Mariteks Ehitus OÜ on Eesti ehitussektoris tegutsev ettevõte, mis on asutatud hiljuti, 30. detsembril 2021. Selle ettevõtte juhtimisstruktuur on selline, et juhatuse liikmetele ei maksta täiendavat töötasu juhtimistegevuse eest. See on üsna tavaline praktika paljudes ettevõtetes, kus juhatuse liikmed saavad tasu ainult oma põhitöö eest, mitte aga lisatasusid.

Mariteks Ehitus OÜ põhitegevusalaks on ajutise tööjõu rent ehitusvaldkonnas. See tähendab, et nad pakuvad kvalifitseeritud tööjõudu teistele ettevõtetele, kes vajavad ajutist abi ehitusprojektides. See on väga oluline teenus, kuna ehitusprojektid võivad olla väga erineva suuruse ja keerukusega ning seetõttu on sageli vaja lisatööjõudu.

Ettevõtte keskmine töötajate arv oli 4. See tähendab, et Mariteks Ehitus OÜ on suhteliselt väike ettevõte, kuid see ei tähenda, et nad ei suuda pakkuda kvaliteetset teenust. Vastupidi, väiksemad ettevõtted on sageli paindlikumad ja suudavad paremini kohaneda klientide erinevate vajadustega.

Nende töötajate palkade brutosumma oli 16713 eurot, millele lisandusid sotsiaalmaksed 5649 eurot. See tähendab, et ettevõte investeerib oluliselt oma töötajatesse, mis on hea märk. Töötajate heaolu on ettevõtte edu seisukohast väga oluline, kuna rahulolevad töötajad on tõenäolisemalt produktiivsemad ja lojaalsemad.

Mariteks Ehitus OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõte. See tähendab, et hoolimata kõigist väljakutsetest, millega ehitussektor praegu silmitsi seisab, on nad suutnud püsida konkurentsivõimelisena ja jätkata oma tegevust. See on märk ettevõtte tugevusest ja pühendumusest oma missioonile.

Kokkuvõtteks võib öelda, et Mariteks Ehitus OÜ on tugev ja pühendunud ettevõte, mis pakub väärtuslikku teenust ehitussektoris. Nad investeerivad oma töötajatesse ja on suutnud püsida konkurentsivõimelisena keerulises majanduskeskkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on üldehituse võtmekomponendid?

Ehitusmaailm on täis keerukaid projekte, mis vajavad täpsust, asjatundlikkust ja tõhusat juhtimist. Projekti õnnestumiseks on vaja partnerit, kes suudab käsitle
ssb.ee
Ehitusmaailm on täis keerukaid projekte, mis vajavad täpsust, asjatundlikkust ja tõhusat juhtimist. Projekti õnnestumiseks on vaja partnerit, kes suudab käsitleda kogu protsessi alates projekteerimisest kuni valmimiseni ning tagada kõrge kvaliteet ja ajakava järgimine. Üks selline usaldusväärne partner on MARITEKS EHITUS OÜ, kes on tuntud oma pühendumise poolest klientide unistuste projektide teostamisel. Iga ehitusprojekt algab hoolika projekteerimisega. MARITEKS EHITUS OÜ ehitusekspertide meeskond võtab aega, et mõista teie visiooni ja vajadusi ning pakkuda loovaid ja praktilisi lahendusi.

Põllumajandustehnoloogia revolutsioon: teraviljapunkrid ja farmiseadmed

Põllumajandus on üks vanimaid elatusallikaid inimkonnale, kuid tänapäeval nõuab see rohkem kui lihtsalt seemnete külvamist ja ootamist. Kaasaegne põllumajandus
ssb.ee
Põllumajandus on üks vanimaid elatusallikaid inimkonnale, kuid tänapäeval nõuab see rohkem kui lihtsalt seemnete külvamist ja ootamist. Kaasaegne põllumajandus nõuab tipptasemel seadmeid ja tehnoloogiat, et suurendada tootlikkust, parandada saagi kvaliteeti ning tagada säästlik ressursside kasutamine. Üks ettevõte, mis on seadnud eesmärgiks toetada põllumajandustootjaid nende arenguteekonnal, on MARITEKS EHITUS OÜ. Tutvustame teile nende laia valikut teraviljapunkreid ja farmiseadmeid, mis on mõeldud põllumajandustootjatele, kes soovivad saavutada paremaid tulemusi. Üks olulisemaid etappe

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.