Rohkema info nägemiseks:

MARITEKS EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MARITEKS EHITUS OÜ pakub laia valikut ehitus- ja põllumajandusteenuseid, alates üldehitusest ja renoveerimisest kuni teraviljapunkrite ning farmiseadmete müümise ja paigaldamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eestimaa kaunist põllumajandusmaastikku kaunistavad sageli väga mitmekülgsed ehitusprojektid ja tipptasemel põllumajandusseadmed. Üks ettevõte, mis on juba aastaid olnud nii üldehituse kui ka põllumajandustarvikute valdkonnas usaldusväärne partner, on MARITEKS EHITUS OÜ. Oleme pühendunud sellele, et aidata Eesti põllumajandusettevõtetel kasvada ja areneda, pakkudes tipptasemel ehitus- ja põllumajanduslahendusi.

MARITEKS EHITUS OÜ on üldehituse valdkonnas kogenud ning pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid üle kogu Eesti. Meie meeskond koosneb professionaalsetest ehitusinseneridest ja -spetsialistidest, kes suudavad realiseerida erinevaid projekte alates väikestest renoveerimistest kuni suurte ehituskompleksideni.

Oleme valmis aitama teid igal sammul, alates projekti kavandamisest kuni ehitustööde täieliku lõpuleviimiseni. Pakume ehitusteenuseid nii elamispindadele kui ka äriruumidele. Oleme spetsialiseerunud nii uusehitustele kui ka olemasolevate hoonete renoveerimisele. Meie kogenud ehitusjuhid tagavad, et projektid kulgevad sujuvalt ja ajakava järgi.

Lisaks üldehitusele pakub MARITEKS EHITUS OÜ laias valikus kvaliteetseid põllumajandustarvikuid, mis on kavandatud selleks, et suurendada teie põllumajandusettevõtte tootlikkust ja tõhusust. Meie tootevalik hõlmab:

 Pakume erineva suuruse ja mahutavusega teraviljapunkreid, mis aitavad teil säilitada teravilja kvaliteeti ning suurendada ladustamise tõhusust. Meie kuivatid tagavad, et teie saak kuivab kiiresti ja ühtlaselt, mis aitab vähendada saagi kadusid. Lisaks põllumajandusettevõtetele mõeldud ehitustöödele ja tarvikutele pakume ka erinevaid farmiseadmeid, mis hõlmavad söödajagamissüsteeme, lüpsiseadmeid ja rohkem.

Kui otsite usaldusväärset partnerit nii üldehituse kui ka põllumajandustarvikute valdkonnas, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. MARITEKS EHITUS OÜ meeskond on valmis teie projekte ellu viima ja pakkuma teile parimaid põllumajandustarvikuid.

Võtke meiega ühendust juba täna ning leiame teie vajadustele parima lahenduse!

Kontakt:

MARITEKS EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

ARITEKS EHITUS OÜ oli meie ehitusprojekti suurepärane partner. Nende professionaalsus ja täpsus olid muljetavaldavad ning nad viisid projekti ellu täpselt meie soovide järgi.

- Mart T.

Ostsime MARITEKS EHITUS OÜ-lt teraviljapunkri ning olen väga rahul nende toote kvaliteedi ja paigaldusteenusega. Teraviljahoidla vastab täpselt meie vajadustele.

- Jaanika R.

Ettevõte MARITEKS EHITUS OÜ aitas meil leida parima farmiseadme lahenduse. Nende ekspertteadmised ja nõustamine aitasid suurendada meie põllumajandustootmise tõhusust märkimisväärselt.

MARITEKS EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Mariteks Ehitus OÜ on Eesti ehitussektoris tegutsev ettevõte, mis on asutatud hiljuti, 30. detsembril 2021. Selle ettevõtte juhtimisstruktuur on selline, et juhatuse liikmetele ei maksta täiendavat töötasu juhtimistegevuse eest. See on üsna tavaline praktika paljudes ettevõtetes, kus juhatuse liikmed saavad tasu ainult oma põhitöö eest, mitte aga lisatasusid. Mariteks Ehitus OÜ põhitegevusalaks on ajutise tööjõu rent ehitusvaldkonnas. See tähendab, et nad pakuvad kvalifitseeritud tööjõudu teistele ettevõtetele, kes vajavad ajutist abi ehitusprojektides. See on väga oluline teenus, kuna

Dropdown

kõik artiklid

Millised on üldehituse võtmekomponendid?

Ehitusmaailm on täis keerukaid projekte, mis vajavad täpsust, asjatundlikkust ja tõhusat juhtimist. Projekti õnnestumiseks on vaja partnerit, kes suudab käsitle
ssb.ee
Ehitusmaailm on täis keerukaid projekte, mis vajavad täpsust, asjatundlikkust ja tõhusat juhtimist. Projekti õnnestumiseks on vaja partnerit, kes suudab käsitleda kogu protsessi alates projekteerimisest kuni valmimiseni ning tagada kõrge kvaliteet ja ajakava järgimine. Üks selline usaldusväärne partner on MARITEKS EHITUS OÜ, kes on tuntud oma pühendumise poolest klientide unistuste projektide teostamisel. Iga ehitusprojekt algab hoolika projekteerimisega. MARITEKS EHITUS OÜ ehitusekspertide meeskond võtab aega, et mõista teie visiooni ja vajadusi ning pakkuda loovaid ja praktilisi lahendusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.