GOOD BITS STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 373 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteerit

GOOD BITS STUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 373 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta oli Good BIts Studio teine tegutsemisaasta. Jätkuvalt pakume brändi ja kommunikatsiooni teenuseid.

Eelmisel aastal suurenes ka digiteenuste osakaal. Lisaks olemasolevatele kliendisuhetele, mis 2023. aastal kasvasid, lisandus ka mitmeid uusi kliente, kellega koostöö jätkub ka 2024. aastal. Suurendasime meeskonda ja arendasime meeskonnatööd, sealhulgas parendasime protsesse ja süsteeme ning lõime töötajatele hüvede süsteemi, mis sisaldab endas sportimist ja tervishoidu.

2024. aastal plaanime kaasata meeskonda uusi liikmeid. Jätkame organisatsiooni arendamisega, sealhulgas keskendume inimeste individuaalsetele eesmärkidele ja arengule.

Aruande aastal maksti viiele töötajale 156 019 eurot palka.

2023 aastal oli müügitulu 556 371 eurot ning kasum 68 513 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.