AMCON SOFTWARE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

AMCON SOFTWARE OÜ hetkeolukord

Juba 58 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Eespool mainitud innfo peegeldab toimunut ja tulevikuplaane meie paremal teadmisel.Amcon Software OÜ (registrikoodiga 16418658) , kontori asukohaga Pille 7/5-13, Tallinn, 10135, Eesti, edaspidi nimetatud “Ettevõte” loodi kohandatud tarkvara arendamise vahendamise hõlbustamiseks. IT-auditi valdkonna teenuste pakkumine ning IT-infrastruktuuri ja IT-osakondade arendamise strateegiate kujundamine.

Iga-aastane tegevus 2023. aastal 2023. aasta jooksul pühendas ettevõte oma jõupingutused turundustegevuse loomisele ja oma müügikanalite arendamisele. Olulisi edusamme on tehtud ettevõtte klientidele uute teenusepakettide väljaearendamisel, nagu näiteks: arendusosakondade moodustamine ja nende juhtimine, tehniline audit. Positiivse tulemusena saavutas Ettevõte tagasihoidliku kasumi. Vaatamata turunduskulude kasvule ja teiste müügikanalite arengule, laekus tulusid vastuvõetaval määral edasiseks arenemiseks 2024. aastal.

Prognoos 2024. aastaks

Meie 2024. aasta põhieesmärk on suurendada partnerite - ettevõtte teenuste edasimüüjate arvu suurendamine erinevates EL riikides ja kaugemalgi, et 2024. aastal müügimahtu suurendada.

Kavatseme jätkata praegust turunduse arendamise teed, valdades selliseid valdkondi nagu asjatundliku sisu ja linkide loomine. Arvestades meie klientidele loodava tarkvara spetsiifikat, katavad meie kulud peamiselt põhiliste valmislahenduste väljatöötamisega koos nende edasise skaleerimise võimalusega kliendi poolel.

Tarkvaraarenduse allhanke praktikat jätkates plaanime igakuiste teenuste kaudu kaasata väliseid arendusmeeskondi. Kapitaliinvesteeringuid 2024. aastal ei ole ette näha.

Näeme paremaid äritulemusi, kui oma tegevust tõhustame ja optimeerime oma digitaalsed varad.

Lõppsõna

Selle aruande on esitanud ettevõtte direktorid kommenteeritud ülevaatena, allkirjastatud allpool.

Eespool mainitud innfo peegeldab toimunut ja tulevikuplaane meie paremal teadmisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.