HEAD TAASTUMISE TEENUSED OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteerit

HEAD TAASTUMISE TEENUSED OÜ hetkeolukord

Juba 128 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Irene Kadu (16.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Head Taastumise Teenused OÜ pakub vaimse tervise teenuseid ning meie missioon on toetada inimesi, kes vajavad enda või oma lähedase vaimse tervise murede tõttu abi ja nõu.

Ettevõte loodi 2022. aasta kevadel. Omanike eesmärk on luua lisandväärtust vaimse tervise valdkonnas väga heal tasemel psühhosotsiaalsete teenuste pakkumisega. Eestis on vaimse tervise valdkonnas püsivalt puudu kõrgel tasemel psühhosotsiaalsete teenuste pakkujaist. Tuginedes omanike varasemale pikaajalisele kogemusele avalikus sektoris ning lähtudes selle mõningatest kitsaskohtadest (suur bürokraatia osakaal, otsuste vastuvõtmise pikkus jne), on ettevõtte eesmärk lisaks klientide vajadusi arvestavate teenuste disanimise ja pakkumise kõrval ka vaimse tervise abi võimalikult lihtsasti kättesaadavaks tegemine.

2022. a sügisel loodud ettevõtte esimesed tegevuskuud kulusid ruumide renoveerimisele. Põhitegevusega, klientidele psühhosotsiaalsete teenuste pakkumisega alustasime sama aasta septembris ning eesmärk oli 2023. aastal saavutada kiire kasv. See eesmärk sai täidetud. Järsk tõus klientide arvus toimus juba 2023. a esimestel kuudel. See lõi vajaduse ka meeskonna suurendamiseks, mida oleme järjepidevalt teinud.

Meeskonna tugevuseks on lisaks kõigi spetsialistide pikaajalisele töökogemusele vaimse tervise valdkonnas selle valdkonna laiapõhjaline tundmine. See tähendab, et oskame kliente toetada mitte üksnes kitsalt vaimse tervise diagnoosi või probleemi vaates, vaid erinevates eluvaldkondades, mis on kõik vähemal või suuremal määral vaimse tervisega seotud - töötamine, õppimine, sotsiaalsed suhted, peresüsteem, vaba aeg jne.

Ettevõtte jaoks oli 2023. aasta kiire kasvu aasta nii käibe, klientide arvu kui ka teenuste mahu ja mitmekesisuse vaates. 2023. aastal oli ettevõtte käive 444 221 eurot ning kasum 35 310 eurot.

2024. aastal jätkame samal kursil, täiustades pakutavate teenuste kvaliteeti ja mitmekesisust. Samuti on plaan laiendada tegevuskoha ruumipinda, et tagada klientidele ja töötajatele mugavam keskkond.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.