404 IT CONSULTANCY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 32 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

404 IT CONSULTANCY OÜ hetkeolukord

Juba 32 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

404 IT Consultancy OÜ põhitegevuseks on IT tugi- ja konsultatsiooniteenused. 2023. aastal keskenduti peale IT-toe teenuste ka võrgustike loomisele. Võrgustiku loomise käigus kohtudes potentsiaalsete tulevaste klientidega üle Euroopa ja hinnates nende klientide vajadusi, saab 404

IT Consultancy OÜ järgneval majandusaastal välja pakkuda lahendusi, kuidas aidata neil klientidel oma IT-süsteeme täiustada.

2023. aastat iseloomustasid strateegilised algatused, mille eesmärk on laiendada meie tarkvara- ja veebilahenduste portfelli, luua väärtuslikke partnerlussuhteid ja panna alus püsivale kasvule. 2024. aastasse üleminekul on ettevõttel positsioon suuremate tuluvoogude ja jätkuva innovatsiooni jaoks.

Tagati edukalt strateegiline äripartnerlus olulise projekti jaoks, mis oli suunatud turgudele väljaspool ELi. See pikaajaline ettevõtmine peaks eeldatavasti lõpule jõudma 2024. aastal, tõotades märkimisväärset tulu.

Käivitusid veebipoed ja mitmed muud veebisaidid, mis näitavad ettevõtte pühendumust tehnoloogilisele arengule ja pakkumiste mitmekesistamisele.

Käimas on algatused veebipoe mootori ja teise omandiõigusega saidi kaasamise ametlikuks muutmiseks ettevõtte varadesse, suurendades selle üldist väärtust.

Tekkis koostöö 2023. aasta detsembris Slovakkia ettevõttega, mille tulemusel sõlmiti väiksemate projektide jaoks lepingud ja jätkus IT-tugi 2024.

aastal, aidates kaasa tulude teenimisele.

Peamine väljaspool ELi asuv projekt on arengufaasis ja hakkab tulu tootma alles 2024. aastal, mistõttu on vaja hoolikat finantsplaneerimist ja ressursside eraldamist.

Eeldame tuluvooge rahvusvahelise projekti lõpuleviimisest ja käivitamisest, IP varade kaasamisest ja käimasolevatest projektidest Slovakkia ettevõttega. Samuti on oodata loodud veebisaitide ja veebipoe mootorimallide müügist saadavat tulu.

Veebipoe mootori ja muude omandiõigusega kaitstud saitide vormistamine ettevõtte varadena suurendab meie intellektuaalomandi portfelli, meelitades potentsiaalselt investoreid ja partnereid.

Jätkata tarkvaraarenduse ja veebilahenduste uute võimaluste uurimist, tagades ettevõte püsvust tehnoloogilise innovatsiooni esirinnas.

Töötada välja üksikasjalikud finantsprognoosid, võttes arvesse lõpetatud projektide tulu, käimasolevat koostööd ja võimalikke uusi ettevõtmisi.

See aitab tõhusalt finantsplaneerida ja ressursse planeerida.

Kokkuvõtteks võib öelda, et 2023. aasta oli põhjapaneva kasvu ja strateegiliste partnerluste aasta, mis pani aluse paljutõotavale 2024. aastale.

Käimasolevate projektide, intellektuaalomandi konsolideerimise ja uute koostööprojektidega on ettevõte valmis jätkuvaks eduks ja finantsstabiilsuseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.