MAKE IT BIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
E-posti turundus on endiselt üks tõhusamaid kanaleid B2B suhtluseks, pakkudes võrreldamatut võimalust otse otsustajatega ühendust võtta. Siiski nõuab profession

5 saladust eduka b2b e-posti kampaania jaoks

E-posti turundus on endiselt üks tõhusamaid kanaleid B2B suhtluseks, pakkudes võrreldamatut võimalust otse otsustajatega ühendust võtta. Siiski nõuab professionaalse publikuga kõnetava e-posti kampaania loomine peent lähenemist. Selles postituses avaldame viis saladust, kuidas tõsta oma B2B e-posti kampaaniate taset ja tagada, et need köidaksid tähelepanu ning tooksid tulemusi.

 1: Personaliseerimine ja segmenteerimine

Enne kui saate oma publikuga suhestuda, peate mõistma, kes nad on. See hõlmab andmete kogumist nende käitumise, vajaduste ja eelistuste kohta. Kasutage CRM tööriistu, et koguda ülevaateid ja luua oma sihtsegmentide detailseid profiile.

Segmenteerimine on protsess, kus teie publik jagatakse rühmadeks ühiste tunnuste alusel. See võimaldab suunatumat ja asjakohasemat sõnumit. Kaaluge segmenteerimist tööstuse, ettevõtte suuruse, töörolli või isegi varasema suhtluse põhjal teie sisuga.

Personaliseerimine läheb kaugemale kui lihtsalt saaja nime e-kirja lisamisest. See on sisu kohandamine, et rahuldada iga segmendi konkreetseid vajadusi ja huve. Kasutage dünaamilist sisu, mis muutub vastavalt saaja profiilile, et muuta iga e-kiri justkui üks-ühele vestluseks.

2: Veenvate teema ridade loomine

Teema rida on teie esimene (ja mõnikord ainus) võimalus saaja tähelepanu köita. See peaks olema lühike, selge ja piisavalt veenev, et julgustada avama.

Kasutage tegevustele suunatud keelt, esitage küsimusi või looge kiireloomulisuse tunnet, et teie teema read paistaksid silma. Vältige spämmisõnade kasutamist, mis võivad käivitada e-posti filtreid ja põhjustada teie sõnumite tähelepanuta jätmist.

 3: Sisu, mis pakub väärtust

Pakkuge sisu, mis harib teie publikut nende tööstusele asjakohastel teemadel. See positsioneerib teie ettevõtet kui mõttejuhti ja loob usaldust teie väljavaadetega.

Jagage viimaseid tööstusuudiseid, ülevaateid ja trende, et hoida oma publikut informeerituna. See mitte ainult ei lisa väärtust, vaid julgustab saajaid ootama teie e-kirju kui väärtusliku teabe allikat.

 4: Mobiilse optimeerimine

Kuna üha rohkem professionaale kontrollib e-kirju liikvel olles, on hädavajalik tagada, et teie kampaaniad oleksid mobiilisõbralikud. See tähendab reageeriva disaini kasutamist, et tagada teie e-kirjade suurepärane väljanägemine igal seadmel.

Hoidke oma disain lihtne, selge üleskutsega tegutsemisele. Kasutage suuri, kergesti loetavaid fonte ja veenduge, et kõik nupud või lingid oleksid väikesel ekraanil kergesti klikitavad.

5: Testimine ja analüütika

Ärge lootke oletustele, et määrata, mis teie publikuga kõnetab. Kasutage A/B testimist, et katsetada oma e-kirjade erinevaid elemente, nagu teema read, e-kirja koopia või üleskutsed tegutsemisele, et näha, mis kõige paremini toimib.

Jälgige avamismäärasid, klikkimismäärasid, konversioonimäärasid ja põrkemäärasid, et hinnata oma kampaaniate edukust. Need mõõdikud aitavad teil mõista, mis töötab ja mis mitte.

Kasutage oma analüütika andmeid, et pidevalt täiustada ja parandada oma e-posti kampaaniaid. Otsige andmetes mustreid, et informeerida tulevasi strateegiaid ja tagada, et teie e-kirjad areneksid pidevalt, et rahuldada oma publiku vajadusi.

Valmis oma B2B turunduspingutusi võimendama? Võtke ühendust MAKE IT BIT OÜ-ga, et saada asjatundlikku nõu e-posti kampaaniate koostamiseks, mis konverteerivad.

Uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Maksimeerides oma seo auditi: mida on vaja teada

SEO audit on veebisaidi nähtavuse põhjalik analüüs otsingumootorites. See on kriitiline esimene samm ettevõtetele, kes soovivad parandada oma veebikohalolu ja o
ssb.ee
SEO audit on veebisaidi nähtavuse põhjalik analüüs otsingumootorites. See on kriitiline esimene samm ettevõtetele, kes soovivad parandada oma veebikohalolu ja otsingutulemusi. Tugevuste ja nõrkuste tuvastamine praeguses strateegias loob aluse tõhusamale SEO plaanile. Tõhus SEO audit peaks hõlmama kolme peamist valdkonda: lehekülje SEO, välislehekülje SEO ja tehniline SEO. Iga valdkond on ülioluline SEO strateegia üldiseks edukuseks ja tuleks põhjalikult hinnata, et tagada maksimaalne sooritus. SEO auditi ettevalmistamine Enne SEO auditisse sukeldumist on oluline seada selged eesmärgid. Mida

Isikupärastamise jõud tasulises reklaamis

Isikupärastamine reklaamis on strateegiline lähenemine, kus reklaamsõnumeid kohandatakse üksikute tarbijate eelistuste, käitumise ja demograafiliste andmete põh
ssb.ee
Isikupärastamine reklaamis on strateegiline lähenemine, kus reklaamsõnumeid kohandatakse üksikute tarbijate eelistuste, käitumise ja demograafiliste andmete põhjal. See on tehnika, mis kasutab andmete analüüsi, et luua kasutajale asjakohasem ja kaasahaaravam kogemus. Tasuline reklaam on viimastel aastakümnetel läbi teinud olulise muutuse. Digitaalplatvormide tõus on nihutanud fookuse laialt levinud, üldistelt kampaaniatelt väga sihitud ja isikupärastatud strateegiatele. Isikupärastatud tasulise reklaami eelised Isikupärastatud reklaamid on tõenäolisemalt tähelepanu köitvad ja publikuga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.