Rohkema info nägemiseks:

MAKE IT BIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Keskendume suure jõudlusega veebilehtede loomisele ja ärikasvu kiirendamisele läbi tulemustele suunatud turunduse

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga õitsva ettevõtte südames on võime suhelda potentsiaalsete klientidega ja luua tähendusrikkaid suhteid. Siin astub mängu MAKE IT BIT OÜ, muutes B2B e-posti turunduse maastikku oma asjatundlikkuse, tehnoloogia ja sügava müüki ajendavate tegurite mõistmisega.

Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: Me spetsialiseerume B2B e-posti turundusele, SEO-le ja tasulisele reklaamile, et optimeerida veebikohalolekut ja suurendada müüki. Selle juhtpõhimõttega oleme loonud teenuste komplekti, mis tõstab teie brändi ja tagab, et teie sõnum kõnetab õiget publikut.

Alates põhjalikust toote/teenuse analüüsist kuni kohandatud kliendiprofiili loomiseni paneme aluse kampaaniatele, mis räägivad otse teie ideaalsete klientide vajadustest ja huvidest. Meie lähenemine müügisõnumite kirjutamisele on nii kunst kui ka teadus, kasutades edulugusid, klientide tunnistusi ja veenvaid statistikaid, et luua narratiive, mis mitte ainult ei informeeri, vaid ka inspireerivad tegutsema.

Mõistes puhta digitaalse jalajälje tähtsust, tegeleme domeenide ja e-postide soojendamisega, tagades, et teie suhtlus jõuab postkastidesse, mitte spämmikaustadesse. Oleme kampaaniate optimeerimisele pühendunud lõputult, kasutades tipptasemel strateegiaid SEO, tasulise reklaami ja teiste suhtlusplatvormide spektris, et maksimeerida teie veebinähtavust ja mõju.

MAKE IT BIT OÜ-ga ei saa te lihtsalt teenusepakkujat; te saate partneri, kes on pühendunud teie kasvule. Laske meil olla teie eduloo arhitektid, kasutades E-maili turunduse, SEO ja tasulise reklaami jõudu, et ehitada sildu teie tulevaste klientide ja verstapostideni.

Liituge meiega ja koos muudame teie visiooni reaalsuseks.

Uuri lisaks!

MAKE IT BIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura K.

Nende professionaalne lähenemine ja tulemuslikud strateegiad aitasid meil saavutada märkimisväärset kasvu meie veebilehe külastustes ja müügis.

- Maris H.

Suurepärane kogemus koostööst WebTailoriga! Nende meeskond on äärmiselt kompetentne ja pühendunud.

- Joonas U.

Ületas kõik meie ootused nende teenuste osas. Nende võime luua silmapaistvaid veebilehti ja tõhusaid turunduskampaaniaid on lihtsalt hämmastav.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 saladust eduka b2b e-posti kampaania jaoks

E-posti turundus on endiselt üks tõhusamaid kanaleid B2B suhtluseks, pakkudes võrreldamatut võimalust otse otsustajatega ühendust võtta. Siiski nõuab professionaalse publikuga kõnetava e-posti kampaania loomine peent lähenemist. Selles postituses avaldame viis saladust, kuidas tõsta oma B2B e-posti kampaaniate taset ja tagada, et need köidaksid tähelepanu ning tooksid tulemusi.  1: Personaliseerimine ja segmenteerimine Enne kui saate oma publikuga suhestuda, peate mõistma, kes nad on. See hõlmab andmete kogumist nende käitumise, vajaduste ja eelistuste kohta. Kasutage CRM tööriistu, et

Dropdown

kõik artiklid

Maksimeerides oma seo auditi: mida on vaja teada

SEO audit on veebisaidi nähtavuse põhjalik analüüs otsingumootorites. See on kriitiline esimene samm ettevõtetele, kes soovivad parandada oma veebikohalolu ja o
ssb.ee
SEO audit on veebisaidi nähtavuse põhjalik analüüs otsingumootorites. See on kriitiline esimene samm ettevõtetele, kes soovivad parandada oma veebikohalolu ja otsingutulemusi. Tugevuste ja nõrkuste tuvastamine praeguses strateegias loob aluse tõhusamale SEO plaanile. Tõhus SEO audit peaks hõlmama kolme peamist valdkonda: lehekülje SEO, välislehekülje SEO ja tehniline SEO. Iga valdkond on ülioluline SEO strateegia üldiseks edukuseks ja tuleks põhjalikult hinnata, et tagada maksimaalne sooritus. SEO auditi ettevalmistamine Enne SEO auditisse sukeldumist on oluline seada selged eesmärgid. Mida

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.