FLICKERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

FLICKERS OÜ hetkeolukord

Juba 65 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Flickers OÜ 2022. aasta oktoobris Eesti ersisiku poolt asutatud ettevõte.

Osaühingu põhitegevusala on kinofilmide, telesaadete ja videote tootmisjärgsed tegevused.

2023. majandusaasta oli seega ettevõtte jaoks esimene tegevusaasta ja seetõttu on aastaaruanne koostatud ka pisut pikema perioodi kohta 18.10.2022 kuni 31.12.2023.

Müügitulu oli 25 232 eurot ja tulemiks kujunes kasum 11 524 eurot.

Antud tegevusperioodi suuremateks projektideks olid peamiselt reklaamide ning muude lühemate meediaformaatide, aga samuti ka mängufilmide järeltootmine. Veel osutus suuremaks koostööpartneriks Pimedate Ööde Filmi Festival, mille raames Flickers OÜ osutas laiemat filmialast tehnilist teenust. Lisaks järeltootmisele tegutses Flickers OÜ ka vähemal määral eeltootmise ning produktsiooniga, mille raames osutati lokatsioonipõhiseid teenuseid, näiteks video assisteerimine seriaalidel, kunstniku teenus saadetel ning režissööri ja stsenaristi teenused muusikavideotel.

Tulevikus plaanib Flickers OÜ peamiselt keskenduda täispikkade mängufilmide ning reklaamide järeltootmisele.

OÜ Flickers juhatuses on üks liige, kellele arvestati aruandeaastal tasu 1 360 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.