MIMPI EXPERIENCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Saunas käimine on ajaloos juurdunud traditsioon. See on enam, kui koht higistamiseks ja puhastumiseks - see on ruum uuenemiseks, lõõgastumiseks ja mõtisklusteks

Kuidas võtta saunakogemusest maksimum?

Saunas käimine on ajaloos juurdunud traditsioon. See on enam, kui koht higistamiseks ja puhastumiseks - see on ruum uuenemiseks, lõõgastumiseks ja mõtisklusteks.

Privaatse sauna eelised

Regulaarsel saunas käimisel on mitmeid positiivseid mõjusid, sealhulgas vereringe toetamine, keha puhastamine, stressi leevendamine ja lihaste lõdvestamine. Kuumus soodustab higistamist, mis aitab kehast mürke väljutada, samas kui vaikne keskkond aitab mõtteid selgemaks saada.

Erinevalt avalikest saunadest pakub privaatne saun luksuslikku üksindust ja võimalust luua oma kogemus. Kas eelistad vaikust, vestlust kaaslasega või kuulata oma lemmikmuusikat - valik on Sinu. Loodusesõpradele pakub privaatne ja kauni vaatega saun intiimset ühendust keskkonnaga. Ning avar terrass ja karge rabavesi aitavad keha efektiivselt jahutada.

Saunas käimiseks valmistumine

Saunaeelsed rituaalid võivad muuta saunakogemuse veel võimsamaks Kerge treening või kiire jalutuskäik parandab vereringet, valmistades teie keha eelseisvaks kuumuseks. Eriti mõnus on saun pärast mõnda tiiru Pala suusaradadel.

Saunaskäigu oluline osa on vedeliku tarbimine, kuna kaotate higistades palju vedelikku. Saunakogemust aitavad rikastada eeterlikud õlid ja saunaviht, mis aktiveerib naha vereringe. Valguse ja muusika abil võid saunast luua ätiesti omaette maailma, kuhu piltlikult põgeneda, et sealt värskena sündida. 

Saunakogemuse maksimeerimine

Õige kuumuse ja niiskuse tasakaalu leidmine on rahuldava saunakogemuse võti. Reguleerige temperatuuri oma mugavustasemele ja visake leili, et saavutada soovitud niiskustase. Hüdreeritus on teie saunaseansi ajal hädavajalik. Joo vett enne, saunas olles ja ka pärast. Kuula alati oma keha ja lahku saunast, kui tunned pearinglust või ebamugavust.

Ühenda saunaskäik meditatsiooni, kerge venitamise või mõttetööga, et luua tõeliselt ainulaadne kogemus, mis aitab lõõgastuda nii kehal kui ka vaimul.

Pärast sauna: jahutamine ja lõõgastumine

Pärast saunaseanssi on oluline järk-järgult maha jahtuda, et keha termoregulatsioon taastuks. Külm dušš, suplus karges rabavees või puhkamine jahedal terrassil sobib selleks niisama hästi. Kuumus avab poorid, aidates kreemidel ja nahahooldustoodetel pärast sauna hästi imenduda, seega saunajärgne aeg on hooldusteks suurepärane. Jätkake rahulikku kogemust tegevustega, mis soodustavad lõõgastumist, nagu lugemine, uinak või sooja taimetee nautimine.

Privaatse sauna etikett

Saunaskäigu oluline osa läbi aegade on olnud etikett. See tagab meeldiva kogemuse nii teile kui ka teistele, kes võivad seda pärast teid kasutada. Hoidke kõrgeid hügieenistandardeid, duši all käies enne sauna sisenemist ja kasutades istumiseks rätikuid. Puhtus on tervisliku ja nauditava saunakogemuse jaoks ülioluline. Saunaskäigue annavad maagilisema mõõtme traditsioonid ja rituaalid nagu leil ja vihtlemine, eriti kui uurida enne veidi nende praktikate ajalugu. 

Miks tulla privaatse saunakogemuse jaoks MIMPI peegelmajja?

Meie puuküttega saunad pakuvad kauneid vaateid ning võimalusi oma saunakogemuse rikastamiseks. Välidušš ja rabaveega järv aitavad pärast sauna jahtuda ning miks ei võiks kasutada saunale vahelduseks ka tünnisauna?

Aroomiõlid, värske saunaviht ja mineraalvesi ootavad Sind, et saaksid luua just sellise saunakogemuse, mida lõõgastumiseks ja uue hingamise leidmiseks vajad.

Broneeri peegelmaja, et luua oma personaalne ja privaatne saunaelamus puhta looduse rüpes.

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust broneerida oma järgmiseks puhkuseks peegelmaja

Kujutage ette puhkust, kus teie majutuskoht pakub mitte ainult mugavust ja privaatsust, vaid sulandub ka sujuvalt ümbritsevasse maastikku, luues harmoonilise ta
ssb.ee
Kujutage ette puhkust, kus teie majutuskoht pakub mitte ainult mugavust ja privaatsust, vaid sulandub ka sujuvalt ümbritsevasse maastikku, luues harmoonilise tasakaalu kaasaegsete mugavuste ja looduse vahel. Just sel põhjusel on viimastel aastatel muutunud järjest populaarsemaks minipuhkused peegelmajades. Maailm linnastub ja muutub üha rahvarohkemaks. Koos sellega kasvab soov ainulaadsete, rahulike ja privaatsete puhkepaikade järele. Mimpi peegelmajad pakuvad just seda, luues elamuspuhkustele uue kvaliteedistandardi. 1. Võrdlematu privaatsus Neile, kes hindavad üksindust ja rahu, pakub

Kuidas planeerida tööpuhkust?

Tänapäeva kiire tempoga maailmas muutuvad töö ja vaba aja piirid üha hägusemaks. Professionaalid otsivad viise, kuidas ühendada produktiivsust lõõgastusega, and
ssb.ee
Tänapäeva kiire tempoga maailmas muutuvad töö ja vaba aja piirid üha hägusemaks. Professionaalid otsivad viise, kuidas ühendada produktiivsust lõõgastusega, andes tõuke 'tööpuhkuse' trendile. See kontseptsioon võimaldab inimestel põgeneda traditsioonilise kontori piirangutest, samal ajal oma tööeesmärke saavutades. Töö ja vaba aja ühendamisel on mitmeid eeliseid, sealhulgas rohkem loovust, vähem stressi ning parem töö- ja eraelu tasakaal. See võimaldab vahetada keskkonda, mis aitab näha uusi perspektiive ja annab tööülesannete täitmiseks uut energiat. Oma tööpuhkuse planeerimine Sihtkoha

Maaga ühenduse positiivne mõju

Maandus ehk ühendus maaga on tänapäeva inimese tervisele kasulik põletikuvastase toimega lahendus, mis maandab ka stressi ja lõõgastab. Kehas põletike vältimine
mimpiexperience.com

Pole kloori, parem tervis

Punased silmad, ärritunud nahk, mõned tunnid hiljem kehvem enesetunne? See võib olla põhjustatud kloorist vees. Seega tegime lihtsa otsuse: ühendasime tünnisaun
mimpiexperience.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.