Rohkema info nägemiseks:

MIMPI EXPERIENCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mimpi peegelmaja on enamat kui lihtsalt üks peegelmaja looduses. Iga element on põhjalikult kavandatud ning iga nüanss mängib olulist rolli

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie eesmärk on luua sulle võimalus tunda end hästi ja kogeda midagi erakordset. Mimpi Peegelmaja ei ole lihtsalt peegel looduses, vaid see on iga detaili peensusteni läbimõeldud puhkusepaik, kus harmoonia ja mugavus käivad käsikäes.

Kokku 42 inimest panustasid umbes 1950 tundi selleks, et tuua sulle see kompromissitu puhkuseelamus. Oleme veendunud, et võlu peitub detailides, seega oleme loonud midagi enamat kui lihtsalt majutus. Mimpi Peegelmaja on insenerkunsti meistriteos, mis on pühendatud sinu ideaalse puhkuse loomisele.

Mimpi Peegelmaja võimaldab sul ise valida, milline on sinu täiuslik puhkus. Oleme mõelnud kõigele, alates iseteenindusest ja parkimisest ukse kõrval kuni wifi, 4G ja täisvarustusega köögini. Isegi kui sa ei soovi sauna või grilli kasutada, on see võimalus sinu käes. Kui reisid beebiga, pakume vajalikke mugavusi, nagu Babybjörn, piimamasin ja häll.

Mimpi Peegelmaja pakub ka self check-in võimalust, et saaksid saabuda oma mugavaimal ajal. Parkimine on otse ukse kõrval, ja loomulikult on olemas kõik vajalikud mugavused, alates wifi-st kuni koduse soojusteni. Kõik on põhjalikult läbimõeldud, et sinu puhkus oleks täielikult nauditav.

Köök on varustatud plastikuvabade lahendustega, kuid sama funktsionaalne kui su enda kodus. Saadaval on kõik vajalik alates külmkapist ja pliidist kuni köögitarvikuteni. Kõik on mõeldud selleks, et saaksid tunda end kodus ja valmistada maitsvaid eineid. Vannituba on mugav ja funktsionaalne, varustatud kvaliteetsete lisadega ning puhta loodusliku veega. Saunaelamus on privaatne, puuküttega Harvia kerisega ja looduse vaatega, pakkudes keha ja vaimu turgutamiseks parimat võimalust. Terrass on ideaalne koht lõõgastumiseks, päikesetõusu või -loojangu nautimiseks, jooga tegemiseks või lihtsalt raamatu lugemiseks. Mimpi Peegelmaja on täielik puhkuse oaas looduses.

Mimpi Peegelmaja pakub erinevaid elamuspakette, mis vastavad erinevatele vajadustele. Alates tavapärasest elamusest kuni peresõbralike või kontorilahendusteni – valik on sinu käes. Saad paketi lausa enda äranägemise järgi koostada.

Mimpi Peegelmaja - kus detailid muudavad puhkuse erakordseks. Tule ja koge "vau!" hetke ise!

Kui soovid rohkem infot või peegelmaja broneerida, külasta meie veebilehte või võta ühendust. Oleme siin, et muuta sinu puhkus unustamatuks.

MIMPI EXPERIENCE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Imeline peatuskoht! Puhas, hubane ja kõik vajalik käe-jala ulatuses.

- Samanta

Hidden gem! Every detail is made with perfection: kitchen equipment, bed, essential oils&viht in sauna.

- Jaan

Looduslähedus, vaikus ja imeline vaade – täiuslik puhkus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust broneerida oma järgmiseks puhkuseks peegelmaja

Kujutage ette puhkust, kus teie majutuskoht pakub mitte ainult mugavust ja privaatsust, vaid sulandub ka sujuvalt ümbritsevasse maastikku, luues harmoonilise tasakaalu kaasaegsete mugavuste ja looduse vahel. Just sel põhjusel on viimastel aastatel muutunud järjest populaarsemaks minipuhkused peegelmajades. Maailm linnastub ja muutub üha rahvarohkemaks. Koos sellega kasvab soov ainulaadsete, rahulike ja privaatsete puhkepaikade järele. Mimpi peegelmajad pakuvad just seda, luues elamuspuhkustele uue kvaliteedistandardi. 1. Võrdlematu privaatsus Neile, kes hindavad üksindust ja rahu, pakub

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võtta saunakogemusest maksimum?

Saunas käimine on ajaloos juurdunud traditsioon. See on enam, kui koht higistamiseks ja puhastumiseks - see on ruum uuenemiseks, lõõgastumiseks ja mõtisklusteks
ssb.ee
Saunas käimine on ajaloos juurdunud traditsioon. See on enam, kui koht higistamiseks ja puhastumiseks - see on ruum uuenemiseks, lõõgastumiseks ja mõtisklusteks. Privaatse sauna eelised Regulaarsel saunas käimisel on mitmeid positiivseid mõjusid, sealhulgas vereringe toetamine, keha puhastamine, stressi leevendamine ja lihaste lõdvestamine. Kuumus soodustab higistamist, mis aitab kehast mürke väljutada, samas kui vaikne keskkond aitab mõtteid selgemaks saada. Erinevalt avalikest saunadest pakub privaatne saun luksuslikku üksindust ja võimalust luua oma kogemus. Kas eelistad vaikust,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.