LASERBEAUTY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tätoveeringud on paljudele võimalus eneseväljenduseks ja isikupära rõhutamiseks, kuid aja jooksul võivad need kaotada oma atraktiivsuse või muutuda ebasoovitava

Tätoveeringu eemaldamine laseriga (ainult perearsti saatekirjaga)

Tätoveeringud on paljudele võimalus eneseväljenduseks ja isikupära rõhutamiseks, kuid aja jooksul võivad need kaotada oma atraktiivsuse või muutuda ebasoovitavaks. Teatud juhtudel võib tätoveeringu eemaldamine olla mitte ainult esteetiline valik, vaid ka tervislikel põhjustel vajalik. Tätoveeringu eemaldamine laseriga on tõhus ja üha enam kasutatav meetod, kuid tervislikel põhjustel on võimalik seda protseduuri saada ka perearsti saatekirjaga.

Miks on perearsti saatekiri vajalik?

Tavaliselt on tätoveeringu eemaldamine esteetiline protseduur, mida teostatakse isikliku soovi või maitsemuutuse tõttu. Kuid on olukordi, kus tätoveering võib põhjustada terviseprobleeme, näiteks:

  • Allergilised reaktsioonid tätoveeringuvärvidele
  • Nahahaiguste teke või ägenemine tätoveeritud piirkonnas
  • Infektsioonid, mis ei allu ravile
  • Tätoveeringu muutumine vähieelseks nahamuutuseks

Sellistel juhtudel võib perearst soovitada tätoveeringu eemaldamist tervislikel kaalutlustel. Saatekiri on vajalik, et kindlustada, et protseduur vastab meditsiinilistele vajadustele ning et eemaldamine on osa terviklikust raviplaanist.

Kuidas laseriga tätoveeringu eemaldamine toimib?

Laseriga tätoveeringu eemaldamine tugineb spetsiaalsele tehnoloogiale, mis kasutab intensiivseid valgusimpulsse, et lõhkuda naha alla jäänud värvipigmendi osakesi. Laseri energia suunatakse täpselt tätoveeritud piirkonnale, mis põhjustab pigmendi lagunemise väikesteks osakesteks. Need osakesed lagunevad ja imenduvad aja jooksul kehasse loomulikul viisil.

Olenevalt tätoveeringu värvidest, suurusest ja sügavusest võib protsess nõuda mitmeid seansse, tavaliselt 6-12 korda, kuni kõik pigmendiosakesed on piisavalt lagunenud ja tätoveering kaob või muutub peaaegu nähtamatuks.

Protseduuri etapid ja mida oodata

Kui oled saanud perearstilt saatekirja tätoveeringu eemaldamiseks, on järgmised sammud järgmised:

  1. Konsultatsioon spetsialistiga: Enne protseduuri tehakse põhjalik konsultatsioon, kus hinnatakse tätoveeringu tüüpi, suurust, asukohta ja nahatüüpi. Spetsialist määrab kindlaks vajalike seansside arvu ja annab ülevaate protsessi kulust.
  2. Protseduur: Laserprotseduur ise kestab tavaliselt 10-30 minutit, sõltuvalt tätoveeringu suurusest. Töödeldud piirkond võib tunda kerget kipitust, mida leevendatakse jahutava geeliga.
  3. Järelhooldus: Pärast protseduuri võib nahk olla punetav ja tundlik. On oluline järgida spetsialisti antud juhiseid, et vältida infektsioone ja soodustada kiiret paranemist.

Millised tätoveeringud reageerivad laserile kõige paremini?

Laserprotseduur on tõhus enamike tätoveeringutüüpide puhul, kuid teatud tegurid mõjutavad tulemusi:

  • Tätoveeringu vanus: Vanemad tätoveeringud kipuvad laserile paremini reageerima, kuna pigment on aja jooksul juba hakanud loomulikult lagunema.
  • Värvid: Must ja tumedad toonid on laseriga kõige lihtsam eemaldada, samas kui heledamad värvid, nagu kollane ja roheline, vajavad rohkem seansse.
  • Asukoht kehal: Tätoveeringud, mis asuvad jäsemetel (kätel ja jalgadel), võivad eemaldamise käigus kauem aega võtta, kuna verevarustus on nendes piirkondades madalam.

Kas laserprotseduur on ohutu?

Laserprotseduur tätoveeringu eemaldamiseks on üldiselt ohutu, kuid nagu iga meditsiinilise protseduuri puhul, on sellega seotud mõned võimalikud kõrvaltoimed. Kogenud spetsialisti käe all on riskid minimaalsed, kuid protsessi käigus võib esineda:

  • Punetus ja turse töödeldud piirkonnas
  • Kerge koorikute või villide teke
  • Ajutine naha värvimuutus (hüper- või hüpopigmentatsioon)

Pikaajalised tüsistused on haruldased, kuid need võivad hõlmata armistumist. Seetõttu on oluline valida usaldusväärne ja kogenud spetsialist, kes järgib kõiki ohutusprotokolle.

Paranemine ja järelhooldus

Pärast iga laserseanssi on oluline hoolitseda oma naha eest vastavalt spetsialisti juhistele. Järelhooldus hõlmab:

  • Töödeldud ala puhastamist ja niisutamist
  • Otsese päikesevalguse vältimist
  • Päikesekaitsekreemi kasutamist, et vältida naha kahjustusi

Paranemisaeg varieerub sõltuvalt inimese nahatüübist ja tätoveeringu suurusest, kuid üldjuhul võib täheldada naha taastumist mõne nädala jooksul.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks on oluline lasta lasereemaldust teha spetsialistil?

Laserprotseduurid, nagu püsimeigi või tätoveeringu eemaldamine, on muutunud üha populaarsemaks ja tõhusamaks viisiks, kuidas vabaneda soovimatust kehakunstist v
ssb.ee
Laserprotseduurid, nagu püsimeigi või tätoveeringu eemaldamine, on muutunud üha populaarsemaks ja tõhusamaks viisiks, kuidas vabaneda soovimatust kehakunstist või parandada esteetilist välimust. Kuigi need protseduurid võivad tunduda lihtsad ja kiired, on lasereemaldus siiski meditsiiniline protseduur, mis nõuab teadmisi, täpsust ja kogenud spetsialisti. Vaatame lähemalt, miks on oluline lasta lasereemaldust teostada kvalifitseeritud spetsialistil. 1. Ohutus ja minimaalsed tüsistused Laserkiired on võimsad tööriistad, mis tungivad sügavale nahakihtidesse, et sihtida ja lagundada pigmendi

Püsimeigi eemaldamine laseriga: Kuidas see toimib ja mida peaksid teadma?

Püsimeik on muutunud populaarseks iluhoolduseks, kuna see aitab esile tuua loomulikku ilu ja säästab aega igapäevasest meikimisest. Kuid nagu iga ilutrendi puhu
ssb.ee
Püsimeik on muutunud populaarseks iluhoolduseks, kuna see aitab esile tuua loomulikku ilu ja säästab aega igapäevasest meikimisest. Kuid nagu iga ilutrendi puhul, võib ka püsimeik aja jooksul kaotada oma atraktiivsuse või muutuda ebaesteetiliseks. Ebaõnnestunud protseduur, vananenud värv või soovitud stiilimuutused võivad tekitada soovi püsimeiki eemaldada. Üks efektiivsemaid ja ohutumaid viise selleks on laseriga püsimeigi eemaldamine . Kuidas laseriga püsimeigi eemaldamine toimib? Laserpõhine eemaldamismeetod tugineb tipptasemel tehnoloogiale, mis kasutab laserkiiri, et sihtida ja lõhkuda

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.