VLCD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Viimastel aastakümnetel on ülekaalulisuse ja rasvumise probleem maailmas kiiresti kasvanud. Ülekaalulisust määratletakse seisundina, kus inimese kaal on nii kõr

Kaalulangetus – kiired faktid tervise heaks

Viimastel aastakümnetel on ülekaalulisuse ja rasvumise probleem maailmas kiiresti kasvanud. Ülekaalulisust määratletakse seisundina, kus inimese kaal on nii kõrge, et see võib põhjustada terviseriske. Rasvumine on veelgi raskem seisund, mis tuleneb liigsest kehakaalust. Põhiliseks põhjuseks ülekaalulisusele on sageli liigne kalorite tarbimine, kus inimesed söövad rohkem kaloreid, kui nad päeva jooksul kulutavad.

Ülekaal võib kaasa tuua mitmeid negatiivseid tagajärgi, sealhulgas terviseprobleeme nagu kõrge vererõhk, südamehaigused ja diabeet. Seetõttu on kaalulangetamine oluline mitte ainult välimuse, vaid ka tervise seisukohast. Ka väike kaalulangus võib vähendada mitmete tervisehäirete riski ja parandada üldist elukvaliteeti.

Kaalulangetamise peamine põhimõte on kulutada rohkem energiat, kui sisse süüa ja juua. Arstid soovitavad tervislikku kaalulangetamist, mis hõlmab tasakaalustatud toitumist, regulaarset liikumist, piisavalt und ja veetarbimist. Oluline on kuulata oma keha nälja- ja täiskõhutunnet ning jälgida kalorite tarbimist.

Mõned inimesed eelistavad kiirendada kaalulangust piiratud dieediga, nagu väga madala kalorsusega dieet (VLCD), mis sisaldab väga vähe kaloreid päevas. Siiski tuleks VLCD-d alustades konsulteerida arstiga.

Kaalulangetamise edu saavutamiseks on oluline muuta elustiili, süüa tasakaalustatud toitu, tegeleda füüsilise tegevusega ning hoida silma peal kalorite tarbimisel. Tervislik toitumine hõlmab värskeid puu- ja köögivilju, täisteratooteid, valke ja tervislikke rasvu. Samuti peaks jälgima suhkru, soola ja küllastunud rasvade tarbimist.

Dieettooted, nagu Nupo One Meal tooted, võivad olla kasulikud kaalulangetajatele, pakkudes mugavat võimalust tasakaalustatud toidu tarbimiseks. Neid tooteid saab kasutada kas täielikuks toidukordade asendamiseks või osaliseks asendamiseks, aidates kaalu kontrolli all hoida, samas tagades vajalike toitainete saamise. Ükskõik milline on teie kaalulangetamise meetod, on oluline teha seda tervislikult ja järk-järgult ning konsulteerida vajadusel spetsialistiga. Lõppude lõpuks on tervis alati esmatähtis.

Loe pikemalt Nupo Eesti blogist

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kaotada kõhurasva?

Kõhurasva kaotamine on paljude inimeste jaoks oluline eesmärk, kuid selle saavutamine nõuab teadlikke ja tervislikke otsuseid. Liigsed kilod, mis kogunevad keha
ssb.ee
Kõhurasva kaotamine on paljude inimeste jaoks oluline eesmärk, kuid selle saavutamine nõuab teadlikke ja tervislikke otsuseid. Liigsed kilod, mis kogunevad keha keskossa, võivad muuta välimuse ja tuua kaasa \"ujumisrõnga\" või \"muffinitopsi\" efekti. Kuid kõhurasva vähendamine on palju enamat kui pelgalt välimus - see on tervise küsimus. Ülekaal võib põhjustada mitmeid tõsiseid terviseprobleeme, sealhulgas kõrget vererõhku, diabeeti ja südamehaigusi. Seega on kõhurasva kaotamine oluline mitte ainult hea väljanägemise, vaid ka tervise seisukohast. Parim viis kõhurasva kaotamiseks on üldine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.