Rohkema info nägemiseks:

VLCD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Nupo – Taani number 1 dieettoidud, kus on tagatud kõik eluks vajalikud vitamiinid ja mineraalained! Nii on kaalukaotus kiire, tervislik ja muretu!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutage ette dieeti, kus saate nautida seda, mida teised dieedid keelavad. Dieeti, mis annab teie kehale kõik vajalikud toitained, kuid on samal ajal madala kalorsusega. Sellise dieedi visioon sündis juba 1981. aastal, kui Taani ettevõte Nupo nägi ilmavalgust. Tänaseks on Nupo kasvanud ülemaailmseks fenomeniks ja meie ettevõte on Nupo ametlik edasimüüja Eestis.

Nupo nimi on tuletatud sõnadest \"Nutritional Power,\" mis eesti keeles tähendab \"toiteväärtuse jõud.\" See nimi kajastab täpselt seda, mida ettevõte pakub - tervislikke ja toitainerikkaid lahendusi kaalulangetamiseks ja tervisliku kehakaalu säilitamiseks.

Nupo sünnilugu ulatub aastasse 1981, mil seda loodi Hvidovre haiglas, mille juhtiv teadlane oli Dr. Flemming Quaade. Olles rasvumise eksperdina teadlik selle probleemi ulatusest, oli Dr. Quaade pühendunud leidma tõhusaid ja teaduspõhiseid lahendusi, mis aitaksid inimestel oma kaalu kontrolli all hoida. See mõte pani aluse Nupole, mis on sellest ajast alates pakkunud kvaliteetseid dieettooteid neile, kes soovivad tervislikult kaalu langetada ja seda säilitada.

Nupo on olnud tegev juba 38 aastat, pakkudes tervislikke ja tõhusaid lahendusi kaaluprobleemidele. Ettevõte asub Taanis, Kopenhaageni lääneosas, ning koosneb entusiastlikest spetsialistidest, kes on pühendunud arengule, tootmisele, turustamisele ja müügile nii kodumaal kui ka rahvusvahelisel turul.

Nupo visioon ei ole aastatega muutunud - nad soovivad muuta dieedid positiivseks kogemuseks. Juba 1970. aastate lõpus tuli ehitusinsener Oluf Mørk välja ideega ideaalsest toitumisest, kus inimesed saaksid süüa toite, mida teistes dieetides peeti keelatuks. See dieet annab kehale kõik vajalikud toitained, kuid madala kalorsusega.

Üks Nupo põhiväärtustest on alati olnud teadusuuringute ja kliiniliste uuringute põhjalikkus. Selleks, et tagada toodete tõhusus ja ohutus, teevad nad tihedat koostööd juhtivate toitumisteadlastega.

Nupo tooted on jaotatud kolme kategooriasse:

  1. Dieettooted: Need tooted on loodud spetsiaalselt kaalulangetajatele. Need on maitsvad ja toitainerikkad võimalused, mis aitavad teil oma eesmärke saavutada.

  2. One Meal tooted: Ühe toidukorra asendamine Nupo tootega on suurepärane viis kaalu kontrolli all hoidmiseks ja keha vajalike toitainetega varustamiseks.

  3. Slim Boost toidulisandid: Need toidulisandid täiendavad teie dieeti, aidates teil saavutada soovitud kaal ilma oluliste toitainete puudusteta.

Nupo tooted on Taani Keskkonna- ja Toiduministeeriumi poolt heaks kiidetud täielikuks toidukordade asendamiseks, mis tähendab, et võite asendada oma igapäevase toitumise Nupo dieettoodetega, järgides samal ajal tervislikku ja tasakaalustatud elustiili.

Kui otsite tõestatud ja tõhusat viisi kaalulangetamiseks ning soovite teha koostööd ettevõttega, mis panustab teadusuuringutesse ja teab täpselt, mida teie keha vajab, siis on Nupo teie usaldusväärne partner tervisliku kaalulangetamise teekonnal. Tutvuge meie toodetega juba täna!

Kodulehtfacebookinstagram  

VLCD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anne-Liis M.

Nupo aitas mul väga tõhusalt kaalust alla võtta. Väga soovitan!

- Kersti K.

Tooted on maitsvad ja toimivad!

- Riho E.

Jäin tellimusega rahule!

Kuidas kaotada kõhurasva?

Kõhurasva kaotamine on paljude inimeste jaoks oluline eesmärk, kuid selle saavutamine nõuab teadlikke ja tervislikke otsuseid. Liigsed kilod, mis kogunevad keha keskossa, võivad muuta välimuse ja tuua kaasa \"ujumisrõnga\" või \"muffinitopsi\" efekti. Kuid kõhurasva vähendamine on palju enamat kui pelgalt välimus - see on tervise küsimus. Ülekaal võib põhjustada mitmeid tõsiseid terviseprobleeme, sealhulgas kõrget vererõhku, diabeeti ja südamehaigusi. Seega on kõhurasva kaotamine oluline mitte ainult hea väljanägemise, vaid ka tervise seisukohast. Parim viis kõhurasva kaotamiseks on üldine

Kuidas kaotada kõhurasva?Saavuta uuel aastal soovitud kaal ⇒ Avasta kõrgelt hinnatud tooted Nupo valikus – saavuta kaalulanguse eesmärgid aastaks 2023!

Dropdown

kõik artiklid

Kaalulangetus – kiired faktid tervise heaks

Viimastel aastakümnetel on ülekaalulisuse ja rasvumise probleem maailmas kiiresti kasvanud. Ülekaalulisust määratletakse seisundina, kus inimese kaal on nii kõr
ssb.ee
Viimastel aastakümnetel on ülekaalulisuse ja rasvumise probleem maailmas kiiresti kasvanud. Ülekaalulisust määratletakse seisundina, kus inimese kaal on nii kõrge, et see võib põhjustada terviseriske. Rasvumine on veelgi raskem seisund, mis tuleneb liigsest kehakaalust. Põhiliseks põhjuseks ülekaalulisusele on sageli liigne kalorite tarbimine, kus inimesed söövad rohkem kaloreid, kui nad päeva jooksul kulutavad. Ülekaal võib kaasa tuua mitmeid negatiivseid tagajärgi, sealhulgas terviseprobleeme nagu kõrge vererõhk, südamehaigused ja diabeet. Seetõttu on kaalulangetamine oluline mitte ainult

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.