TALLINN, PÄRNU MNT 68 // UUE MAAILMA TN 19 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 405 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

TALLINN, PÄRNU MNT 68 // UUE MAAILMA TN 19 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 405 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Tallinn, Kesklinna linnaosa, Pärnu mnt 68 // Uue Maailma tn 19 korteriühistu, mille täiendav nimi on Korteriühistu Uue Maailma 19 on asutatud 10. juunil 1997 majaelanike üldkoosolekul ja kantud mittetulundusühingute ja sihtasutuste registrisse 24. oktoobril 1997 aastal.

Majandustegevust alustati 01. veebruaril 1998 aastal. Korteriühistu tegutseb iseseisva juriidilise isikuna. Ühistu tegevuse eesmärgiks on korraldada Tallinnas Uue Maailma tn 19 asuva elamu (välja arvatud korterite kui korteriomandi reaalosade) ja selle juurde kuuluva (teenindamiseks vajaliku) maatüki ühist majandamist, haldamist, hooldamist, ning seoses sellega KÜ liikmete ühiste huvide esindamine.

Majandusaasta lõpetati negatiivse tulemiga summas -588 eurot, mis tähendab, et eelarvelised arvelduste mahud ühistu liikmetega vajavad korrigeerimist. Eelkõige puudutab see hoolduskulude osa, mis on viimastel aastatel kasvanud Tegevuskulude tase püütakse hoida optimaalsel tasemel, vältides ebavajalikke ja põhjendamatuid kulutusi. Järgmisel aastal on siiski prognoositav jätkuv kulude kasv tingituna üldisest hinnatõusust koostööpartnerite hinnakirjades, intressimäärade tõusust ning suurenenud juriidilistest kulutustest. Olulisi muudatusi senises haldus-, heakorra ja hooldustegevustes ei olnud.

2022. aastal kasutati remondifondi raha 17 471 eurot alljärgnevateks kuludeks.

Ekspertiisid ja joonised 8 365 eurot

Juriidilised teenused 5 682 eurot

Kanalisatsioonitorustike uuringud 1 049 eurot

Ventilatsioonitööd 824 eurot

Käsipuude paigaldamine 564 eurot

Elektritööd 142 eurot

Muud tegevused 846 eurot

KÜ haldamist teostab lepingu alusel Olemar OÜ.

KÜ haldusalas olevale hoonele on sõlmitud vara- ja vastutuskindlustus.

Aruandeperioodil on töötajate registris arvel olnud 1 majahoidja, kellele arvestati töötasu 4 575 EUR.

KÜ juhatusele aruandeaastal töötasu ega muid kompensatsioone ei makstud. Juhatuse tegevuse fookuses on eelkõige hoone rekonstrueerimise perioodis ilmnenud probleemidele (sh. kvaliteediprobleemidele) lahenduse leidmine ning eelmise juhatuse tegevusperioodil alguse saanud erinevate vaidluste osas KÜ huvide esindamine. Bilansipäevajärgselt on vaidlus rekontrueerimistöid teostanud ehitusettevõtjaga jõudnud järgmisele tasandile.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.