TANTSUSELTS OPSAL MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 305 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

TANTSUSELTS OPSAL MTÜ hetkeolukord

Juba 305 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

1997. aastal loodud mittetulundusühing Tantsuselts Opsal on avalikes huvides tegutsev füüsiliste isikute vabatahtlik ühendus, mille tegevuse eesmärgiks on rahvatantsu, -laulu ja -tavade kogumine, säilitamine ja tutvustamine, rahvatantsuhuviliste ühendamine, koostöö arendamine sarnaste ühendustega Eesti Vabariigis ja välisriikides, kogukonna ühtsustunde arendamine, tervisedendus, heategevus. 2023. aasta lõpuks oli seltsil 36 liiget. Tantsuseltsi tööd korraldab neljaliikmeline juhatus. Juhatuse liikmed ei ole saanud 2023. aastal töötasu ega muid hüvesid.

Palgalisi töötajaid seltsil ei ole.

Tantsuseltsi Opsal tantsuproovid toimuvad kord nädalas perioodidel jaanuar-juuni ja august- detsember. Kokkusaamiste eesmärk on omandada proovide käigus repertuaar eesseisvateks esinemisteks. Lisaks tuleb lahendada esinemiste ja sündmustega seonduvaid probleeme.

23. veebruaril esines tantsuselts Eesti Vabariigi 105. aastapäevale pühendatud kogukonnakontserdil Puhja Seltsimajas.

Aprillikuu alguses esitasime Kohaliku Omaalgatusprogrammi Tartumaa ekspertgrupile projekti „Puhja külapäev" ning kuu kahel viimasel päeval esinesime Ullo Toomi võistutantsimisel Tartu Vanemuise kontserdimajas.

Juunikuus tantsisime Puhja külapäeva kontserdil „Küla kuuleb", kus tähistati Puhja küla 605. aasta esmamainimist.

Juulikuus toimus rühma vilistlastantsijate kultuurireis Ida-Virumaale ning talgud Puhja kalmistu kasealleel. Tegevtantsijad külastasid kaastantsijaid Suure-Konguta mõisas.

2023. aasta augustis alanud hooaja põhieesmärgiks oli valmistuda Tartu tantsupeo „Juurte juures" ülevaatuseks. Augustis, septembris liitus tantsurühmaga kaks uut tantsupaari.

Septembrikuu kahel päeval toimus treeninglaager Puhja Seltsimajas ja Teekalda puhkemajas, kus lihvisime edaspidisteks esinemisteks vajaminevaid tantse.

Novembris esitasime Elva vallale taotlusprojekti tantsuseltsi 2024. aasta tegevustoetuseks.

Tantsuseltsi Opsal juhatuse liikmed

Milvi Sepp

Kaja Udso

Enn Tobre

Rihet Luikmäe

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.