JÕGEVAMAA METSASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1865 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

JÕGEVAMAA METSASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 1865 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühing Jõgevamaa Metsaselts (reg. nr.80030802) on asutatud 14. detsembril 1988.

aastal. Seltsi tegevuse eesmärgiks ei ole oma liikmetele ainelise tulu saamine ja jaotamine vaid metsahuviliste ühendamine metsanduse pikaajaliste traditsioonide jätkamiseks, metsapoliitika kujundamiseks ja elluviimiseks. Seltsi eesmärgiks on ühenduste loomine teiste seltsidega Eesti seltsielu edendamiseks.

2023. aastal kuulus seltsi 18 liiget ja 19 toetajat-vabatahtlikku. Seltsi tööd korraldas viieliikmeline juhatus koosseisus Andres Kittus, Indrek Mathiesen, Ain Ratassepp, Hillar Kaeval juhatuse esimees

Ain Malm. Viidi läbi 2 juhatuse koosolekut ja 1 üldkoosolek , kus anti ülevaadei 2023.aasta tegevustest sealhulgas vastlapäeva ja talgutööde läbiviimisest Vaiga-Kassinurme maalinnas.

Jõgevamaa Metsaseltsi tegevus oli suunatud põhikirjaliste eesmärkide ja ürituste plaani täitmisele.

Talgutööde käigus hoiti edukalt korras Kassinurme linnamägi.

Vastlapäev 18.veebruaril Kassinurme linnamäel. Pakkusime vastlasuppi, – kukleid ja teed.

Individuaalsed ja meeskondlikud kelgutamised. Originaalsete kelgutusvahendite allalaskmise võistlus, lumeskulptuuride valmistamine. Parimatele auhinnad. Vastlapäeva aitasid korraldada Kassinurme

Naisselts ja Palamuse Metsasselts.

2023. aastal külastas Vaiga-Kassinurme maalinna üle viieteisttuhande inimese.

Vaiga-Kassinurme maalinn ja matkarajad asuvad Saaremaa, Peetri ja Albri talude maadel. Mõned inimesed kogukonnast on nördinud, et looduskaunis kohas metsa raiutakse kuna esialgne pilt peale metsaraiet on kole. Omanikul on õigus metsa raiuda. Raiutud mets oli üleseisnud. Ajalooliselt on linnamäed olnud metsastamata. Metsateatised on kooskõlastatud muinsuskaitse- ja looduskaitseametiga. Edasine majandamine toimub vastavalt metsa majandamise eeskirjale. Langid korrastab raie tegija. Kassinurme rajad, mis on Eesti Spordiregistris märgitud püsiradadena, tähistab ja korrastab täiendavalt metsaselts.

2024.aastal jätkab selts oma ürituste plaanis ette nähtud tegevuste elluviimist. Suuremad plaanis olevad projektid on: lagunenud lava lammutamine, infostendide uuendamine, orgudes ja terviseradadel kujundusraie tegemine, viitade uuendamine ja muinaslinnuse sisehoovi katuseosa uuendamine. Kohaliku omaalgatuse programmile esitati taotlus „Kassinurme muinaslinnuse tornide ja sisehoovi katuseosa uuendamine”. Taotlus rahuldati küsitud summas s.o. 1002 eurot.

Metsa uuendamisek on plaanis istutada arukaske ja harilikku mändi.

Oleme väga tänulikud kõigile, kes on panustanud vahendeid ja tööd meie poolt hallatava Kassinurme maalinna korrashoidmisse. Eriline tänu Jõgeva Vallavalitsusele, kes on olnud suurim toetaja.

03.05.2024

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.