Rohkema info nägemiseks:

JÕGEVAMAA METSASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1685; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JÕGEVAMAA METSASELTS MTÜ kohta arvamuslugu!"

JÕGEVAMAA METSASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 1685 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Jõgevamaa Metsaselts (reg. nr.80030802) on asutatud 14. detsembril 1988.

aastal. Seltsi tegevuse eesmärgiks ei ole oma liikmetele ainelise tulu saamine ja jaotamine vaid metsahuviliste ühendamine metsanduse pikaajaliste traditsioonide jätkamiseks, metsapoliitika kujundamiseks ja elluviimiseks. Seltsi eesmärgiks on ühenduste loomine teiste seltsidega Eesti seltsielu edendamiseks.

2022. aastal kuulus seltsi 18 liiget ja 19 toetajat-vabatahtlikku. Seltsi tööd korraldas viieliikmeline juhatus koosseisus Andres Kittus, Indrek Mathiesen, Ain Ratassepp, Hillar Kaeval juhatuse esimees

Ain Malm. Viidi läbi 2 juhatuse koosolekut ja 1 üldkoosolek , kus anti ülevaade 2022.aasta tegevustest sealhulgas vastlapäeva ja talgutööde läbiviimisest Vaiga-Kassinurme maalinnas.

Jõgevamaa Metsaseltsi tegevus oli suunatud põhikirjaliste eesmärkide ja ürituste plaani täitmisele.

Talgutööde käigus hoiti edukalt korras Kassinurme linnamägi. Valmistati uued rõngasristid.

Metsatöötajate päeva tähistamiseks korraldati ekskursioon Põlvamaale Ahja jõe maastikukaitsealale.

2022. aastal külastas Vaiga-Kassinurme maalinna üle kolmekümne tuhande inimese.

2023.aastal jätkab selts oma ürituste plaanis ette nähtud tegevuste elluviimist. Suuremad plaanis olevad projektid on kõlbmatuks muutunud lava ehitamine, infostendide uuendamine, orgudes ja terviseradadel kujundusraie tegemine, muinaslinnuse teise poole katuseosa uuendamine. Oleme väga tänulikud kõigile, kes on panustanud vahendeid ja tööd meie poolt hallatava Kassinurme

JÕGEVAMAA METSASELTS MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.