NIITVÄLJA GOLFIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

NIITVÄLJA GOLFIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 417 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Niitvälja Golfiklubi koondab enda alla Niitväljal golfi mängivaid inimesi, kes soovivad lisaks tavapärasele golfiringile osa võtta klubi võistlustest, üritustest ja muudest koos organiseeritavatest tegevustest. Klubi tegevus vastas klubi põhikirjas sätestatud suunistele. Klubi korraldab liikmete jaoks sportlikku tegevust, organiseerib võistlusi ja üritusi teiste klubidega ning osavõtte võistlustest, koostab klubisiseseid edetabeleid, peab arvestust oma liikmete mängutaseme kohta, määrab klubi esindajaid eri võistlusteks nii kodu- kui ka välismaal, töötab välja ning kehtestab klubi võistluste ja klubis käitumise juhendeid ja reegleid ning kontrollib nende täitmist.

Klubiliikmetelt kogume liikmemaksu, millelt maksame mängijate litsentsitasusid Eesti Golfi

Liidule. Klubiliste tegevuste planeerimisel lähtume põhimõttest, et võimalikult suur osa meie liikmetest oleks kaasatud klubiliste tegevusega ning saaksid sellest osa.

Klubiliste tegevuste alla kuuluvad: 1. Võistluste korraldamine klubiliikmetele.

2. Sõpruskohtumiste organiseerimine. Korraldame erinevaid sõpruskohtumisi teiste golfiklubidega, mille kulusid (esindusriietus, treeningud, osavõtutasud, transport, majutus) toetame klubi eelarvest.

3. Klubi esinduskoondiste moodustamine tiitlivõistlusteks. Toetame (esindusriietus, treeningud, osavõtutasud, transport, majutus) klubi eelarvest parimate osalemist tiitlivõistlustel nagu näiteks

Eesti klubidevahelised meistrivõistlused.

4. Tunnustame Niitvälja Golfiklubi parimaid ning Niitvälja Golfi edetabeli võitjaid.

Niitvälja Golfiklubi parimate valikul võetakse arvesse mängijate hea esinemine võistlustel, HCP areng ning aasta keskmised löögimängu võistlustulemused. Niitvälja Golfi edetabeli tulemuste alusel selgitatakse välja parimad meeste, naiste, meeste mid-amatööride, naiste mid-amatööride, meesseeniorite 50+, naisseeniorite 50+, meesseeniorite 60+, naisseeniorite 60+ ning juuniorite klassis.

5. Noorte golfiarengu toetamine. Noortefondi kogutud vahendite arvelt aitame katta Niitvälja

Golfiklubi noorgolfarite treenimise, võistlemise, golfi mängimise ning varustuse soetamisega seotud kulusid.

6. HCPI (Handicap Index) arvestus. Niitvälja Golfiklubi peab HCPI arvestust kõigile klubi liikmetele ja klubi kandidaatliikmetele (Niitvälja Golfi alustajatele). See võimaldab klubiliikmetel oma händikäppi langetada ning võistlustel osaleda.

Kuna klubilist tegevust finantseeritakse klubiliikmetelt kogutud liikmemaksudest, siis saavad sellest osa ainult Niitvälja Golfiklubi liikmed.

Aruandeaasta lõpuks oli MTÜ-l Niitvälja Golfiklubi läbi ajaloo kõige suurem liikmete arv, 796 liiget (naisi 245, mehi 551). Tuludest moodustasid klubiliikmete liikmemaksud kokku summas 76 980 eurot.

Klubi arengut toetati klubiürituste organiseerimise ja korraldamise abil. Maksudest laekunud summa kasutati klubi tegevuse rahastamiseks. Klubi poolt korraldati aruandeaastal 7 võistlust ja lisaks hooaja pidulik lõpetamine. Lisaks aitasid klubi volikogu liikmed korraldada läbi toimkondade erinevatele sihtrühmadele võistlussarju: 6 võistlust naistele, 4 võistlust uutele klubiliikmetele, 5 võistlust parimas eas seenioritele ning 6 võistlust meie noortele golfimängijatele.

Toimusid traditsioonilised sõpruskohtumised EGCC ja Rae Golfiklubidega ning väljaspool Eestit

Messilä Golfiklubi (Soome) ning Ozo Golfiklubiga (Läti).

Aasta lõpus selgitati kogu hooaja jooksul toimunud võistluste põhjal välja võistlusklasside ning edetabelite parimaid golfimängijad. Parimaid tunnustati hooaja lõpuüritusel. Jätkuvalt on kõige rohkem uusi klubiliikmeid tulnud Rohelise Raja programmi kaudu ning kasvanud on klubi poolt annetustena kogutav summa, mis eelmisel aastal moodustas kokku 105 606 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.