EESTI KIIRABI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 815 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 67 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

EESTI KIIRABI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 815 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 67 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Kiirabi Liit on mittetulundusühing, mille eesmärgiks on haiglaeelse erakorralise meditsiiniabiga tegelevate isikute ühendamine ja oma liikmete erialaste, tööalaste ja sotsiaalsete õiguste kaitsmine ning edendamine. 2023. aastal toimus kaks erialast üritust: 13.-14. juulil 2023 EKL kutsemeisterlikkuse võistlus Paunkülas ning 15. septembril konverents-näitus "Kiirabi 2023" Tartus.

EKL juhatus kogunes 2023 aastal koosolekutel 3 korral ainult juhatusega, ülejäänud koosolekud toimusid koos erinevate koostööpartneritega, samuti korraldati e-arutelusid.

Olulisemad teemad millega tegeleti 2023 aastal olid: (cid:127) EKL juhatuse esindajad osalesid e-kiirabi uuendamise protsessis.

(cid:127) Alustati kiirabi arengukava uuendamisega.

(cid:127) Koostöö Riigikontrolliga Eesti kiirabiteenuse korraldamise auditi läbiviimisel.

(cid:127) Koostöö Sotsiaalministeeriumiga: ettepanekud ja sisendid määruste nr 119 ja 65 muutmiseks.

(cid:127) Osalesime TTOde ümberpaiknemise tegevusplaani koostamisel Terviseameti juures.

(cid:127) Tervisekassale esitati ettepanek kiirabi kvaliteediindikaatorite uuendamiseks. Peeti läbirääkimisi Tervisekassaga kulumudeli uuendamiseks.

(cid:127) Kohtumised Häirekeskuse ja Terviseametiga koostöö parendamise eesmärgil.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.