TALLINNA INVASPORDIÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

TALLINNA INVASPORDIÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 215 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

MTÜ Tallinna Invaspordiühingu tegevuse eesmärgiks on liikumispuudega spordihuviliste inimeste ühendamine, tervislike eluviiside propageerimine, liikmetele spordi ja tervisespordiga tegelemiseks võimaluste loomine, puuetega laste, noorte kaasamine ühiskonda ja liikmete vaba aja sisustamine. Mittetulundusühing on kantud tulumaksuga mittemaksustatavate mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja.

Jätkub töö arengukava 2019 - 2024 alusel: I LIIKMED, II JUHTIMINE, III KOOSTÖÖ,

IV SPORDITEGEVUS.

Töö liikmetega

Ühingu liikmete arv on 87, neist aktiivseid ühingu liikmeid 35. Aasta jooksul astus ühingusse 3 uut liiget, sh kaks liikumispuudega last. Jätkasime liikmete andmebaasi täiendamisega, täpsustasime andmeid, suhtlesime liikmetega. Info jagamisega, liikmete teavitamisega tegelesid juhatuse liikmed telefoni, e-maili, blogis ja Facebooki konto kaudu. Laenutame tasuta erinevatele puuetega inimeste organisatsioonidele kasutamiseks ühingu spordivarustust (boccia, male, kabe jne).

Juhtimine

MTÜ tööd korraldas 3-liikmeline juhatus: Rita Goruskina, Peeter Mägi, Arko Vool. Juhatuse volitused kehtivad 3 aastat, st alates 01.07.2023 kuni 30.06.2026. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees Rita Goruskina. Eelmise revidendi surmaga seoses valiti üldkoosolekul uus revident

Peep Krusberg, kelle volitused algasid alates 01.07.2023.

Juhatuse koosolekud toimusid 3 korral: 7.02., 4.05, 19.10.2023. Üldkoosolek toimus: 1.06.2023.

Ühingu põhilised tegevusülesanded on: 1. Infovahetamine ja liikmete teavitamine; 2. Koostöö avaliku, mittetulundusliku ja erasektoriga; 3. Invaspordi treeningute korraldamine linna pearahatoetuse alusel ja ühisürituste korraldamine.

Koostöö

Ühing kuulub järgnevatesse katuseorganisatsioonidesse: Eesti Liikumispuudega Inimeste Liit,

Eesti Invaspordi Liit ja Tallinna Puuetega Inimeste Koda.

Osalemine üritustel

Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidu, Tallinna Puuetega Inimeste Koja üldkoosolekutel, Eesti

Invaspordi Liidu aastakoosolekul, Eesti Invaspordi Liidu meistrivõistlustel, mis toimusid erinevates kohtades üle Eesti.

Ühisüritused

Tallinna Invaspordiühing korraldas tegevusi: 19.05.2023 korraldasime liikmetele tervisespordipäeva boccias, Tallinna Puuetega Inimeste tegevuskeskuses. Osalejaid oli 4.

1.06.2023 toimus üldkoosolek Tallinna Puuetega Inimeste tegevuskeskuses. Osalejaid oli 16.

26.08.2023 toimus matk Reidi teelt ja Jaapani aeda. Osalejaid oli 10.

18.12.2023 korraldasime jõulubowlingu, Al Mare Bowlingus, Akadeemia tee 30. Osalejaid 18.

Tulud ja projektide rahastus

Valitsuse sihtfinantseerimise arvelt projekti “Tallinna Invaspordiühingu tegevusprogramm 2023” raames viidi läbi 1 tervisespordipäev, bowlingu võistlused, infotund ja üldkoosolek, aasta kokkuvõtete tegemine koos bowlingu mängimisega. Projekti finantseeriti summas 412 eurot,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.