PÄRNUMAA TŠERNOBÕLI ÜHENDUS GAMMA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 557 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PÄRNUMAA TŠERNOBÕLI ÜHENDUS GAMMA MTÜ hetkeolukord

Juba 557 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

2023.aastal olid Pärnumaa Tšernobõli Ühendus „Gamma“ juhatuse liikmed Aare Uind, Mihkel Kalamees, Arvi Karu, Vello Lepik ja Jaan Krinal.

Revisjonikomisjoni kuulusid Enn Keeman, Aavi Tüür ja Martin Riidamets.

Juhatuse esimeheks oli Jaan Krinal ning revisjonikomisjoni esimeheks Enn Keeman.

Aasta jookdsul toimus kaks juhatuse koosolekut ja üks üldkoosolek.

2023.aastal toimus üritus liikumisaasta raames liikumise propageerimise üritus. Kohtusime perearst Madis Veskimägi´ga, kes jagas nõuandeid oma tervise eest hoolitsemiseks. Lisaks said osalejad isiklikult vestelda ja oma probleemidele lahendusi leida.

2023.aastal aitasime kahel tšernobõllasel leida juriidiliseks nõustamiseks taskukohast abi. Juhatuse esimehega võttuis aasta jooksul ühendust ja palus nõu või selgitust üle kolmekümne mehe. Enamus neist ei ole meie liikmed, kuid toetavad meid ja osalevad meie tegemistes.

Toetasime meeste tervisekulude katmist 187,81 € ulatuses.

2023.aastal laekus liikmemaksudena 150 €.

Koostöös Pärnu linnavalitsusega toetati üheksa mehe ravikulusid kokku 3617,85 € eest. See koostöö jätkub ja toimib ka 2024.aastal.

Liikmeid on 29.

PTÜ “Gamma” juhatuse liikmed aasta jooksul palka ei ole saanud. Aruandeaastal ei kasutatud ka palgalist tööjõudu.

Jaan Krinal, juhatuse liige

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.