FOND RÕÕMUKUULUTUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

FOND RÕÕMUKUULUTUS MTÜ hetkeolukord

Juba 351 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mittetulundusühingu eesmärk on abistada sotsiaalselt nõrgemaid inimesi, kelle sissetulek (so peamiselt vanaduspension) ega sugulaste panus ei võimalda abivajadusest lähtuvaid hooldamise teenuseid ise tellida ning nende eest tasuda. Selleks on mittetulundusühing alates 2017.aastast rakendanud heategevusprojekti “Mina mäletan, mina aitan”, mis on raskes olukorras vanuritele suureks abiks. Projekti eesmärgiks on raha kogumine ja rahalise abi osutamine Teisest Maailmasõjast Osavõtjate Tallinna Ühingu (RK 80215097) ja Leningradi Blokaadi Tallinna Seltsi (RK 80056486) liikmetele, kes on üle 90.a. ning vajavad pidevat meditsiinilist hoolt kodus või hooldusasutuses. MTÜ aitab projekti käigus luua tingimusi sihtgruppi kuuluvatele inimestele hooldusabi kasutamise võimaluste kättesaadavuse parandamiseks.

2023. aasta lõpus oli selliseid inimesi Tallinnas mitu, nende vanus on keskmiselt 95.a. ja nad vajavad pidevat hooldaja abi, pool neist on kodused, kuna liikumisraskuste tõttu ei ole nad võimelised väljas käima. Mitu inimest viibivad keerulise tervisliku seisundi tõttu hooldushaiglates. Nende inimeste sotsiaalne tugi on tagasihoidlik.

2023.a. oli MTÜ Fond Rõõmukuulutus annetajate vahenditest osaliselt tasunud nii koduhooldajate, kui hooldusasutuste teenuseid, aidates abivajavatele vanuritele võimaluse viimaseid elupäevi väärikalt veeta. Mittetulundusühing tegutseb heategevuslikult TuMS § 11 lg 2 p 2 tähenduses.

2023.a. oli kogutud 8 (2022: 9) tuhat eurot. Aruandeaastal jagati hooldusasutustele 24 (2022: 49) tuhat eurot, 9 tuhat eurot jäeti ettemaksena järgmiseks aastaks.

MTÜ Fond Rõõmukuulutus jätkab heategevusprojektiga ka 2024. aastal.

Ljudmilla Gans

Juhatuse liige .

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.