EESTI KVALITEEDIÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 762 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja komment

EESTI KVALITEEDIÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 762 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

EESTI KVALITEEDIÜHING MTÜ TEGEVUSARUANNE 2023

Eesti Kvaliteediühing (edaspidi EKÜ) jätkas 2023. aastal oma põhikirjaliste eesmärkide elluviimist, milleks on kvaliteedialase teadlikkuse tõstmine, kvaliteedialase informatsiooni kogumine ja levitamine, kvaliteedialaste ürituste läbiviimine ning Eesti kvaliteedispetsialistide esindamine

Euroopa Kvaliteediorganisatsioonis (EOQ) ja teistes rahvusvahelistes organisatsioonides.

Eesti Kvaliteediühingu missioon on inimeste ja organisatsioonide arengu toetamine ning inspireerimine. Eesti Kvaliteediühingu visioon on olla usaldusväärne kvaliteediteadmuse vahendaja ja koostöövõrgustik.

Ühingu liikmeteks on ettevõtete ja organisatsioonide kvaliteedijuhid ja -spetsialistid, samuti kvaliteedivaldkonnas tegutsevad teiste ametite esindajad aga ka kvaliteeti väärtustavad organisatsioonid. Ühingul oli 2023. aasta detsembri lõpu seisuga176 individuaal- ja 42 kollektiivliiget.

Ühingust lahkus aasta jooksul 18 individuaal- ja 1 kollektiivliige, liitus 11 individuaal- ja 2 kollektiivliiget.

Viime oma tegevusi ellu juhatuse eestvedamisel, kaasates liikmeid vabatahtlikkuse alusel nii aktiivselt osalema kui ka panustama erinevates tegevustes nii korraldajate kui lektorite/eestvedajatena. Liikmetele suunatud kommunikatsioon toimub erinevate kanalite kaudu: liikmete list ja FB grupp, LinkedIn, samuti laiemalt kvaliteedihuvilistele suunatud kvaliteedilist ja EKÜ veebileht www.eaq.ee . Loomisel on uus veebikoolituskeskkond, kus saame liikmetele suunatud infot senisest paremini jagada.

Eesti Kvaliteediühingu tegevustest 2023 aastal tooks esile:

Kvaliteedispetsialisti ja -juhi kutse andmine 2023. aastal korraldasime 3 kutseeksamit, mille tulemusena said 41 taotlejat kutsetunnistuse - väljastasime 32 kvaliteedispetsialistase 5, kolm kvaliteedijuht tase 6 ja kuus kvaliteedijuht tase 7 kutsetunnistust.

2023. aasta oli ka digiarengus märgiline - koostöös Haridus- ja Noorteametiga (HARNO) digitaliseerisime kutseeksami kirjaliku osa. Lisaks uuendasime kutseeksami kirjalikuks osaks ettevalmistamise kordamisküsimusi. Kirjaliku testi on teinud juba mitu taotlejat ja see keskkond on saanud positiivse tagasiside.

Uuendatud sai osa kutseeksamiga seotud dokumentatsioonist - CV-taotlusvorm, portfoolio koostamise juhised ja kutseeksami järgne raport.

Tänu sellele on varasemast kiiremad nii kutseeksami ettevalmistamine kui ka tulemuste raporti koostamine, lisaks saavad taotlejad oma tulemustest parema ülevaate. Täiendused on tehtud võttes arvesse kutsetunnistuste taotlejate tagasisidet.

Erialane arendamine – koolitused, seminarid ja ettevõttekülastused 2023. aastal viisime koolitusi läbi nii veebikeskkonnas kui ka kohalviibimisega. Toimus 14 erinevat koolitust ja seminari, sh EFQM Assessor

Training, lisaks koostöös Tallinna Tehnikaülikooliga taas Kvaliteedijuhi Pädevuskoolitus. Osalejaid üritustel oli kokku 484. Seminaridel teemadeks näiteks erinevad juhtimisstandardid, protsessijuhtimine, auditeerimine ja kutseeksamiks valmistumine.

2023 aastal taaselustasime rahvusvahelise kvaiteedipäeva tähistamise. Korraldasime selle raames 2 üritust, Tallinna kvaliteedipäev 8.11.2023, kus osales ligikaudu 40 osalejat ning Tartu Kvaliteedipäev 9.11, kus osalejaid oli 20 ringis

Toimus 8 ettevõttekülastust. Lõuna-Eesti sektsiooni liikmetega külastasime Tartus asuvaid ettevõtteid AleGoq, Torm Metall OÜ ja Metrosert AS

Tartu filiaali .

Novembris külastasimeTallinnas asuvat Stell Eestit, suveseminari raames toimus neli erinevat ettevõttekülastust Pärnumaal.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.