SEGAKOOR RÕÕM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

SEGAKOOR RÕÕM MTÜ hetkeolukord

Juba 274 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Tegevus 2023

Segakoor „ Rõõm” alustas tegevust oktoobris 1983.aasta. Koor on ellu kutsutud edasi kandma ja arendama Eesti koorilaulu traditsioone ning pakkuma kodulinna elanikele ja teistele koorilaulu huvilistele võimalust osa saada Eesti ja muu maailma kooriloomingust.

21.jaanuar - Eesti VIII Talveöölaulupidu Otepääl.

12.veebruar -Valga/Valka linnasüdames "Teeme Eesti suurima südame" 17.veebruar- - Valga valla kultuuriliste mittetulundusühingute pidu. Õhtut juhtis Valdek Ott ja tantsuks mängis retroansambel Cantare.

24.veebruar- Eesti Vabariigi aastapäeval Valga Vabadussamba juures laulmine.

20.märts – võtsime kevade vastu Valga keskväljakul 18.mai - kontsert-näitus "Kes selle tamme istutas", mis toimus Valga Muusikakooli kõrval.

Meenutati üle-eestilst noortekooride festivale „Valga Kevad“ ja festivali tamme isitamise 30.

aastapäeva.

3.juuni - Valgamaa laulu-ja tantsupidu „Me rõõm on täitnud maa“ Valka laululaval 15.mai – Valga Vallavalitsuse fuajees näitus üleriigilisest noortekooride festivalist „Valga Kevad" 4.juuni- esinesime Valga linna 439 sünnipäeva kontserdil Valga Jaani kirikus.

16.-31.juuli – Valga Keskraamatukogus näitus üleriigilisest noortekooride festivalist „Valga

Kevad“ 3.august- esinemine Pärnu-Jaagupi Pasunakooriga Kõrveküla põhikooli ees 10.august-esinemine Pärnu-Jaagupi Pasunakooriga Pärnu Koidula pargis 19.august - Puka öölaulupidu. Tähistati 16ndat korda Eesti Taasiseseisvumispäeva laulupeoga, ühislaulmine toimus koos Uku Suvistega.

20.august – Elva Laulupidu 100 2.november- korraldasime hingedepäeva kontserdi. Esines Linalakk ja Jaagup Jürgel.

18.november- kontsert "40 aastat ikka RÕÕMUGA“ Valga kultuurikeskuses. Esinesid segakoor

Rõõm, ansambel Spirea , Valga Kammerkoori ansambel, Priit Aimla, Hose Page, Lavassaare Trio.

20.detsmber - Valgamaa Rahvakunsti ja Käsitöö Selts tunnustas segakoori Rõõm ja juhendajat

Lenel Randa koori 40.tegevusaasta puhul tänukirjaga 24. detsember- laulsime jõuluõhtu jumalateenustusel Valga Jaani kirikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.