PARKSEPA SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 436 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritu

PARKSEPA SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 436 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Parksepa Spordiklubi on asutatud 13.juulil 1995.a. ja klubi tunnistus välja antud 31.juuli 1995.a.

Parksepa Spordiklubi eesmärk : -noorte vaba aja sisustamine -mängijate kasvatamine rahvuskoondisele -mängijate kasvatamine noortekoondisele: Kevik Kenk, Romek Niilo, Eero Mikk, Simon Vendla, Endrik Traks, Gregor Vendla.

Parksepa Spordiklubis on liikmeid 38, harrastajaid kokku 134.

Parksepa Spordiklubis on üks töölepinguga treener, üks osalise tööajaga treener ja 2 vabatahtlikku treenerit.

Parksepa Spordiklubi tegutseb Parksepa Keskkooli Spordihoones,Võru Spordikeskuse pallisaalides, ja Väimela Tervisekeskuses.

Parksepa Spordiklubi tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks,oma vara ega tulu ei jagata,ega anta materiaalset abi või rahaliselt hinnatavaid soodustusi oma asutajatele,liikmetele,juhtimis- või kontrollorganite liikmetele. Pärast võlausaldajate kõigi nõuete rahuldamist ja nõuet mitte esitanud teadaolevate võlausaldajate raha deponeerimist kuulub allesjäänud vara üleandmisele tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute ja sihtasutuste nimekirja kantud ühingule või avalik-õiguslikule juriidilisele isikule.

Parksepa Spordiklubi kuulub Eesti Maksu-ja Tolliameti MTÜ-de tulumaksusoodustuse registrisse.

KORRALDATUD ÜRITUSED,OSALEMINE ÜRITUSTEL - Osalemine Eesti meistrivõistlustel poisid mini U-14 - Osalemine Võru maakonna, Võru Kalev-i ja MSL Jõud meistrivõistlustel.

- Sportliku talvise koolivaheaja üritused- laager Parksepas, Võrus.

- Suvelaager Kurgjärvel 40 last augustis 2023 - Meeste mängud Spordiselts "Jõud" valdade talimängudel Kõrvekülas, Tartu Vald - Naised osalesid 56. seeniorispordi suvemängudel Märjamaal - Parksepa XXXII korvpalliturniir.

- Võrumaa XXVIII korvpallipäevad.

Võrumaal on lastel suur huvi ja ind korvpalliga tegelemiseks. Treeningtunnid toimuvad vastavalt tunniplaanidele. Klubi näeb jätkuvalt vajadust palgata lisaks teine treener. Parksepa SK eestvõtmisel valmisid korvpalli väliväljakud tänapäeva nõuetele vastava kattega ja konstruktsioonidega Parksepa alevikku ja Võru linna. Oleme aastatega kasvatanud täiesti konkurentsivõimelise nais-ja meekonna esindamaks

Võrumaad.

Mängisime taaskord sõprusturniiridel neidudega I.Kullam ja E. Naaritsa mälestusvõistlustel ning Kärdla Kevad Hiiumaal, Tallinn Nordic

Cupil. Poisid mängisid Värska turniiril, Kärdla Kevad Hiiumaal ja Tallinn Nord Cupil. Spordielu jätkus tavapärases rütmis. Treeningud toimusid tunniplaani alusel.

Aastal 2024 oleme nõus treenima jätkuvalt ja viima läbi oma traditsioonilisi üritusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.