EESTI EMAKEELEÕPETAJATE SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI EMAKEELEÕPETAJATE SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 209 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Emakeeleõpetajate Selts on juhindunud oma tegevuses põhikirjas seatud eesmärkidest. Seltsis on 31.12.2023 seisuga 294 liiget. EES edastab interneti kodulehe ja liikmete postiloendi kaudu emakeele ja kirjanduse õpetuse alast teavet. EESi trunkised, unritused ja koolitused on suunatud kõikidele eesti keele ja kirjanduse õpetajatele, olenemata seltsi kuulumisest. Õpetajad saavad oma töö paremaks organiseerimiseks kasutada seltsi kodulehele unles pandud ja kogumike materjale.

Perioodiliselt toimuvad EESi juhatuse koosolekud.

Emakeeleõpetajate selts on korraldanud koolitusi: kevadpäevad “Keel seob” 14.-15. aprillil 2023, “Kirjandus väljaspool raamatut” 10.-11. augustil Tartus, “Mäng teatris ja teatriga” 3. ja 4. novembril 2023 Tallinnas. EES on korraldanud liikmete supervisioone, EESi eesti kirjanduse võistlust "Rändaja" jm unritusi, teinud koostööd teiste õpetajateunhendustega.

EESi põhikirjalised unlesanded ja kohustused partnerite ees on täidetud.

2024. aastal planeerib EES jätkata põhikirjajärgseid tegevusi: korraldada liikmete supervisioone, ainekavaseminare ja õpetajate kevad- ning sungispäevi jm koolitusi, anda välja õppevara.

Eesti Emakeeleõpetajate Selts www.eeselts.edu.ee tel +372 56655623

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.