AUDRU LASTEKAITSE ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 463 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

AUDRU LASTEKAITSE ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 463 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Audru Lastekaitse Ühingul oli 2023 aasta teguderohke. Ühingu liikmed Jekaterina Kuru, Aili Elend, Anneli kala, Marju Maiste ja Peep Tarre jagasid augustis toimunud osavallapäevadel ühingu telgis ühingu tegevust ja ühingut tutvustavaid voldikuid ning Lastekaitse Liidu poolt tellitud või rahastatud teavikuid. Samuti said lapsed kommi ja õhupalle.

Ühingu liikmed selgitasid ühingusse kuulumise põhimõtteid ja võtsid vastu soovijatelt avalduse ühingusse astumiseks. Sellel päeval astusid ühingusse 15 isikut. Kõik ühingusse astunud isikud said kingituseks ühingu logoga joogikruusi. Aasta algul tellis ühing Anu Foto OÜ-lt kruusid, millele firma logo peale pani. Enne seda olime tellinud Tehnikum Studio OÜ-lt logo, mida kasutame meenetele panemiseks, sündmuste plakatitele, kirjaplangil.

Augusti lõpus toimus Aruvälja Külakeskuse õuealal kogupere päev Kasvame koos, millel osales 100 last ja lapsevanemat. Sündmusel esinesid lapsed mini nukuteatrietendusega. Külas oli MTÜ Lasteteater Rõõmurull etendusega Pipi läheb kooli, külas oli mustkunstnik.

Lapsed said kiigel sõita ja maitsta pehmet jäätist ning saiakesi. Kohal oli ka ühingu esindus oma telgis, mida kasutati ühingu tutvustamiseks. Sel korral tegid 3 isikut sooviavalduse ühingusse astumiseks.

Isade päeval oli lapsevanematele loeng hea une teejuht. Esines Tartu Ülikooli Kliinikumi psühholoog-unenõustaja Kene Vernik.

Novembris korraldasime annetuse kogumaks raha lastele jõuludeks kommipakkide hankimiseks. 15 erasikut ja ettevõtjat annetasid niipalju, et saime 600-le osavalla lapsele kommipaki kinkida. Pakkide jagamine toimus lasteaedades ja Audru

Kultuurikeskuses koos jõuluvanaga korraldatud peol.

Ühingu liikmed on tublid põhitöö ja ka tööst vabal ajal.

Mitmed on saanud nii Eestis, Pärnu linnas kui osavallas selle eest tunnustatud. Vabariigi President Alar Karis andis Karene ja Kalmer Lainelale

Kauni Kodu võidu tunnustusmärgi. Silvi Tolmats sai maakonna ja Pärnu linna aasta klassijuhataja tiitli. Osavalla aasta lasteaiaõpetajaks krooniti

Aive Sallo Audru lasteaiast. Parimateks tunnistati ka Kaire Kiivit Lindi Lasteaed Algkoolist, Maryel Loorents ja Malle Tael Audru Lasteaiast.

Ene ja Jaanus Jaanimägi pälvisid osavalla külalislahkeima kodu tiitli.

Lastekaitse Liidu 35. sünnipäeval anti Audru Lastekaitse Ühingule aukiri ja juhatuse esimees Peep Tarre sai aumärgi.

2023. aastal astus ühingusse 19 uut liiget.

Aasta lõpu seisuga oli ühingus 59 liiget.

MTÜ Audru Lastekaitse Ühing on jätkusuutlik mittetulundusühing.

Juhatuse esimees

Peep Tarre

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.