EESTI AKADEEMILINE SEKSOLOOGIA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI AKADEEMILINE SEKSOLOOGIA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 516 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Akadeemilise Seksoloogia Seltsi tegevusaruanne 2023 2023. aastal toimunud olulisemad sündmused: 1. EASS-i aastakoosolek 29.06.23 Tallinnas 2. Mättaseminar 26.08.23 Matsalus, ettekanded Olev Poolamets, Imre Rammul 3. Annika Tamme esindas Oslos 27.09-01.10.23 Eestit NACSi juhatuse koosolekul, NACSACi koosolekul ning NACSi konverentsil. (Annika oli konverentsil ka esineja) 4. Annika Tamme osalemine NACS juhatuse koosolekutel, NACSAC/NACSES töögruppide koosolekutel (peaaegu kõik virtuaalselt) 5. Seminar „Kuidas mõista autismispektrihäirega inimest?“ 1.12.23 Tartus Sophia hotellis, osales kokku 35 inimest (virtuaalselt+kohapeal).

Ettekanded: Petra Poolamets, Olev Poolamets, Christine Kraas 6. Juhatuse koosolekud regulaarselt keskmiselt korra kuus (virtuaalselt)

Edasised plaanid: 1. Monika Vändra ja Annika Tamme esindavad 19.-21.aprill Kopenhagenis NACSACil Eestit 2. Suveseminar 17.-18.aug.2024 Oanduaia Turismitalus 3. Kohtumine ilmselt maikuus Mati Lauriga (raamatu autor „Talurahva seksuaalkäitumine 18. sajandi Liivimaal“) 4. Sügisel-talvel kohtumine transsoo ja soolise ülemineku teemadel (Kai Haldre, Veronika Elmet)

Monika Vändra

Eesti Akadeemiline Seksoloogia Selts President

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.