EESTI RATSASPORDI LIIT MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1989 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 107 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja komme

EESTI RATSASPORDI LIIT MTÜ hetkeolukord

Juba 1989 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 107 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 8 korda.

Tegevusaruanne 2023

Juhatus on 2023. aastal korraldanud korralisi koosolekuid kokku seitsmel korral. Juhatuse liikmetele oma kohustuste täitmise eest tasu ei makstud. ERL juhatuse esimees on Marti Hääl ja peasekretär Riina Pill. Töötajate keskmine arv aruandeaastal oli 3.

2023. aastal jätkasime tegutsemist vastavalt kehtivale arengukavale.

2023. aasta läheb Eesti ratsaspordi ajalukku mitme olulise ja erakordse sündmusega.

Eesti Ratsaspordi Liidu sajanda juubeliaasta lõppu mahub nii meie kestvusratsutajate tiimi kõrge 4. koht MMil kui ka dokumentaalfilmi “Kaks südant” ootamatult suur edu.

Kahtlemata kirjutati just MMi meeskondliku neljanda kohaga uus ja särav peatükk meie ratsaspordi ajalukku. Loodame, et 2023. aasta oli alguseks uuele säravale ajajärgule Eesti kestvusratsutamises.

Eesti pani ennast kestvusratsutamise kaardile ka tänu Padise Ratsakeskuses toimunud FEI Noorhobuste Kestvusratsutamise MMile, mis meelitas Eestisse parimad noorhobused kogu maailmast. Korda läinud ja palju positiivset tagasisidet saanud voõistlus tõestas ratsakogukonnale, et meil on kõik eeldused maailmatasemel suurvõistluste korraldamiseks.

Üllatavalt edukaks kujunes lõppenud aasta ka ratsaspordi populariseerimise vallas. Ratsaliidu juubeli puhul loodud dokumentaalfilm „Kaks südant“, mis annab ülevaate Eesti ratsaspordi ajaloost ning tutvustab silmapaistvaid ratsaspordiga seotuid isikuid, kujunes Eesti kinodes tõeliseks hitiks. Kokkuvõttes kolmas koht Apollo vaadatuimate filmide edetabelis ja nominatsioon Eesti esindusdokumentaalile

Oscaritel.

Taas sai tõestatud, et hea meeskonnatöö toob edu igas valdkonnas – olgu selleks siis sport või meelelahutus.

Lõppenud aasta oli eriline ka seetõttu, et oktoobri algul leidis aset kahekümnes järjestikune Tallinn International Horse Show.

Sündmuse muutis tõeliselt eriliseks Madis Morna ja Herberti GP-võit, mis pakkus üle mitme aasta kodupublikule võimaluse autasustamisel kogu südamest juubeldada. Täiendavaks kirsiks tordil oli Tallinna linnalt saadud kõrge tunnustus suurepärase korralduse ja pealinna spordielu rikastamise eest.

2023. aasta puhul ei saa mainimata jätta ka kahe heal tasemel ratsakeskuse lisandumist. Nii Tagadi rakendispordikeskus kui ka

Kukulinna ratsakeskus parendavad märkimisväärselt Eesti ratsaspordi taristut ning suurendavad meie võimalusi nii kohalike kui ka rahvusvaheliste sise- ja välisvõistluste korraldamisel.

2023. aastal oli meil aastalitsentsiga sportlaste arv kokku 2801. Laste osakaal spordis on jätkuvalt väga arvukas, kokku oli 762 last

Ratsaneti statistika järgi. Rohelisi Kaarte väljastasime aasta jooksul 329, mis on veidi väiksem arv kui 2022 aastal. Lisandusid kaks uut klubi – Kildu Ratsaklubi ja Ojaniidu Ratsaspordiklubi.

Eesti meistrivõistlused toimusid jätkuvalt väga heal sportlikul tasemel ning olid tasavägised kõikides vanuseklassides. Kokku osales ratsa-alade meistrivõistlustel 197 sportlast.

2023. aastal toimus Eestis 101 rahvuslikku ratsavõistlust ja 10 rahvusvahelist võistlust. Kokku tehti kõikidel Eestis toimunud võistlustel kokku 14776 starti. Eesti sportlased tegid rahvusvahelistel võistlustel kokku 2090 starti.

(cid:127) Takistussõidus tehti kokku 1838 starti (RV Eestis 546 starti, välismaal 1292) (cid:127) Koolisõidus kokku 157 starti (RV Eestis 43, välismaal 114) (cid:127) Kolmevõistluses kokku 22 starti (RV välismaal 22) (cid:127) Kestvusratsutamises kokku 72 starti (RV Eestis 44, välismaal 28) (cid:127) Rakendispordis kokku 1 starti (RV Eestis 1 start) 2023. aastal oli Eesti rahvusvahelistel tiitlivõistlustel esindatud takistus- ja koolisõidus ning kestvusratsutamises.

Ratsutamise tiitlivõistluste tulemused leitavad www.sport24.ee 2023. aastal osalesid meie ametnikud mitmetel rahvusvahelistel koolitustel nii Eestis kui välismaal. Ratsaliit korraldas aasta jooksul hulgaliselt treeninglaagreid ja koolitusi kõikide ratsaspordialade koondistele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Hea ülekanne on kui visiitkaart

Viimastel aastatel on tavaks saanud, et olulisemaid ratsavõistluseid kantakse üle. Kuidas saavad ülekanded teoks? Kuidas saab Hispaaniast kanda üle Lilli külas
hobumaailm.ee

Hobuste vaktsineerimine – miks, millal ja mille vastu?

Vaktsineerimine on üks teemadest, mille kohta on esimene mõte, et mis sellest ikka kirjutada, enamik hobuseid on vaktsineeritud, valdav osa omanikke teab, milla
hobumaailm.ee

25 aastat tagasi

25 aastat tagasi, 1999. aasta 24.-28. augustini toimus meie ratsaspordis märgiline sündmus – esimene Eesti Vabariigi esindaja Euroopa meistrivõistlustel klassik
hobumaailm.ee

Jessica von Bredow-Werndli võistlusratsu Dalera lõpetab võistluskarjääri

Jessica von Bredow-Werndl ja Dalerat ei näe enam koos võistlustel. Neljakordne olümpiavõitja tegi oma otsuse teatavaks eile õhtul sotsiaalmeedia kanalites. Siis
hobumaailm.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.