EESTI LUGEMISÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommente

EESTI LUGEMISÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Eesti Lugemisühingu 2023. aasta tegevusaruanne 2023. aastal tegutses Eesti Lugemisühing järgmistes valdkondades: 1. Lugemispesa

Loov lugemine Lugemispesades

Lugemisoskus tänapäeva õpikeskkondades. Lugemispesade jagamine

Kultuurid kohtuvad Lugemispesas 2. Väikesed kodu-uurijad 3. Düsleksia projektid 4. Lugemissõbrad 5. Konverentsid

EstRA aastakonverents „Üleminek eestikeelsele õppele“ 5. rahvusvaheline Läänemere Kirjaoskuskonverents Motivating for Literacy 6. Muud kirjaoskust toetavad sündmused ja koostööprojektid 2023. aastal täitus 20. aastat Lugemispesa projektil. Projekt Väikesed kodu-uurijad tähistas 13. tegutsemisaastat. Düsleksia projektidest oli olulisel kohal kodulehe www.düsleksia.ee valmimine, mis sisaldab mahukat lugemisraskusega õpilastele koostatud harjutusvara ning osalemine Paide Arvamusfestivalil.

16. juunil toimus ühingu aastakonverents, 2023. aastal oli see päevakohaselt eestikeelsele õppele ülemineku teemal ja see korraldati koostöös Kallavere Kooliga

Maardus. Konverentsil osales üle 130 osaleja.

Ühingu mitmed projektid olid esindatud Riias 5. rahvusvahelisel Läänemere

Kirjaoskuskonverentsil “Motivating for Literacy“.

2023. a tehti ettevalmistustöid ühingu uue projekti Lugemissõbrad käivitamiseks, kus erineva keele- ja kultuuritaustaga lapsed saavad võimaluse koos lugeda.

Ühing viis läbi arenguhüppe ettevalmistava projekti, mille käigus sõnastati uuesti ühingu missioon ja visioon, arutleti tegevussuundade ja uute liikmete kaasamise ning jätkusuutlikkuse üle.

Ühingusse kuulus 2023. aasta alguses 68 liiget ja lõpus 80 liiget.

Ühingu tööd juhtis kolmeliikmeline juhatus: Maria Jürimäe, Kadi Lukanenok, Liina Velner.

2023. aastal viis Lugemisühing läbi arenguhüpet ettevalmistava projekti, mida rahastas

KÜSK.

Arenguekspert Ivika Nõgel (MTÜ Partnerlus) eestvedamisel viidi läbi elektrooniline küsitlus ühingu liikmete hulgas, mitmetel kohtumistel ja mõttetalgutel analüüsiti ühingu tugevusi, nõrkusi, ohtusid ja võimalusi ning uuendati ühingu visiooni ja missiooni sõnastust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.